Nyereményjáték a sport jegyében - 4 hét, 100 ajándék

Oldal nyomtatása

Járjon jobban, játsszon gyorsan!

Örülne egy jó futócipőnek, vagy minőségi túracipőnek? Régi vágya egy roller? Netán új kerékpárral szeretne suhanni? Jó hírünk van, hiszen bármelyik mozgásforma a kedvence, a választható nyereményekkel örömtelibbé teheti a mozgás perceit! FUTÓCIPŐ VAGY TÚRACIPŐ UTALVÁNNYAL, ROLLERREL, ILLETVE KERÉKPÁRRAL is gazdagodhat, amennyiben OTP Egészségpénztári számlájára 2018. szeptember 17. és október 14. között fizet be 15.000 Ft-ot (egyösszegben, bankkártyával vagy átutalással). A befizetés mellett még egy regisztrációt szükséges végrehajtania, és ha Önnek kedvez a szerencse a sorsoláskor, akkor boldogan haza is viheti nyereményét! Ráadásul megtakarítása is sokra megy, hiszen az adó-visszatérítésnek köszönhetően 20%-kal nő az összege! Ön melyik ajándéknak örülne?

Nyereményjáték

Egészségesebb léptek, teljesebb suhanás

Mindenki más módon szeret haladni, mozogni. Valaki gyalogolva, valaki futva, míg mások két keréken szeretnek akár közlekedni, akár sportolni. Nem mindegy azonban, milyen cipőben, milyen kellékkel teszi mindezt! De az is megeshet, hogy eddig csupán szemezett a rollerezéssel, vagy a futással, ám eszköz hiányában nem vált valóra álma. Nyereményjátékunk értékes ajándékaival az egészségesebb, minőségibb mozgáshoz járulunk hozzá. Most itt a lehetőség, hogy meglepje magát egy remek futó- és/vagy túracipővel, rollerrel, vagy kerékpárral! Útra fel, játékra fel!

Most duplán nyerhet a megtakarítással

Hogy esélye nyíljon az ajándékok megnyerésére, csupán 3 feltételnek kell teljesülnie:

  1. LEGYEN AZ OTP EGÉSZSÉGPÉNZTÁR TAGJA!
  2. FIZESSEN BE EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI SZÁMLÁJÁRA (egyösszegben) 15.000 Ft-ot BANKKÁRTYÁVAL VAGY ÁTUTALÁSSAL, 2018. szeptember 17. (hétfő, 00 óra) és október 14. (vasárnap, 23:59 óra) között! (A befizetés kezdeményezése essen a megjelölt időintervallumba!)
    Növelje nyerési esélyét! Amennyiben több alkalommal is befizeti a 15.000 Ft-ot és minden egyes befizetéshez regisztrál, nagyobb eséllyel kerül a nyertesek közé és hazavihet akár 1 db kerékpárt, 1 db rollert, 1db futócipő utalványt és 1 db túracipő utalványt is! Egy típusú ajándékból egy játékos csak 1 db-ot nyerhet.
  3. REGISZTRÁLJON A NYEREMÉNYJÁTÉKRA ÉS ADJA MEG, MELYIK AJÁNDÉKOT SZERETNÉ MEGNYERNI! Ha többször szeretne játszani, fizessen be több alkalommal is 15.000 Ft-ot és minden egyes befizetéskor regisztráljon is a játékra! (Egy befizetéshez egy regisztráció kapcsolódhat.)

A REGISZTRÁCIÓ MENETE:
A www.otpportalok.hu weboldalon küldjön regisztrációs üzenetet az alábbi módon:

  • jelentkezzen be az OTP Portálok oldalon (szerepkör magánszemély, üzletág OTP Egészségpénztár). (Amennyiben csak SZÉP kártya regisztrációval rendelkezik, akkor bővítsen OTP Egészségpénztárra is.)
  • kattintson az „Ügyfélszolgálat/Levélküldés”-re!
  • Válassza ki a „Játék regisztráció” témakört!
  • És írja bele az üzenetbe, mit szeretne megnyerni: KERÉKPÁR / ROLLER / FUTÓCIPŐ / vagy TÚRACIPŐ!
Regisztráció

VÁLASZTHATÓ AJÁNDÉKOK:

10 db Csepel KERÉKPÁR (női, férfi)

20 db 40.000 Ft értékű TÚRACIPŐ utalvány (beváltható a Hervis üzletekben)

30 db ROLLER (a rollers.hu-tól)

40 db 30.000 Ft értékű FUTÓCIPŐ utalvány (beváltható a Hervis üzletekben)

(A nyeremények készpénzre nem válthatók.)

Befizetésével a nyerési lehetőség mellett garantáltan is gazdagodik, hiszen megtakarítása 20%-kal gyarapodik az adó-visszatérítésnek köszönhetően. (Az adó-visszatérítésről itt olvashat bővebben.)

Több befizetés

Egy nyereményre (pl.: kerékpár) többször is pályázhat több befizetés (és regisztráció) által, így nő a nyerési esélye, hiszen többször kerül be neve a kisorsolásra kerülő tagok közé. Viszont több darabot nem nyerhet ugyanabból a nyereményből, azaz egy tag  kerékpárból legfeljebb 1 db-ot nyerhet. Ám ha másik nyereményre is pályázik (például a kerékpár mellett), akkor akár a rollert is megnyerheti, ha ismételt befizetést (és regisztrációt) teljesít a roller nyereményre is.

PÉLDA:

Péter háromszor fizet be 15.000 Ft-ot és regisztrál kétszer a kerékpárra, valamint egyszer a rollerre is. Ebben az esetben a kerékpárra sorsolandó tagok között kétszer fog szerepelni a neve, így kétszeres esélye lesz a kerékpár megnyerésére, és a neve szerepelni fog azon tagok között is, akik között a rollert sorsoljuk ki. Így, ha szerencséje van, akár mindkét ajándékot hazaviheti. (Ha 150.000 Ft-ot fizetett volna be egyösszegben – nem pedig többször 15.000 Ft-ot –, hiába regisztrált volna többször, befizetése egy játékregisztrációnak minősült volna.)

HATÁRIDŐ: A játék (regisztrációjának és a befizetés elindításának) határideje: 2018. október 14. (vasárnap), 23:59

SORSOLÁS: 2018. november 5-ig (hétfőig). (A nyerteseket email-ben értesítjük 2018. november 9-ig.)

JÁTÉKSZABÁLYZAT - MÓDOSÍTOTT    

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ    

Ha kérdése adódna a nyereményjátékkal kapcsolatban, írjon üzenetet az info@otpep.hu címre.

 
Vissza a pénztárválasztó oldalra
Ep híres játék
EP App
Egyszerű, gyors - Bankkártyás fizetés az otpportalok.hu oldalon
Gólyaváró
Adó-visszatérítés
Egyenleg- és számlaforgalom
Egyenleg

Kitölthető online belépési nyilatkozat

Partnereink aktuális ajánlatait, akcióit tekintheti meg!

Itt megtalálja szolgál- tatóink listáját és a kártyaelfogadó helyeket!

Munkatársaink várják az Ön hívását!

Aktuális nyomtatványa- inkat töltheti le!

Tudásbank
Postás Tagozat

A gyakran feltett kérdé- sekre válaszolunk!

Utolsó módosítás dátuma:
2018. október 30.