Egészségkártya

Oldal nyomtatása

Az OTP Cafeteria Kártya az OTP Egészségpénztár egészségkártyája, ami egy kétfunkciós elektronikus kártya, amelyen egyrészt az egészségpénztári funkció érhető el, másrészt az utalvány funkció, mely a béren kívüli munkáltatói juttatások esetén a szolgáltatások/áruk elektronikus úton vásárlásának lehetőségét teremti meg (pl.: iskolakezdési támogatás, étkezési utalvány, sport és kultúra utalvány, ajándék utalvány) www.otpcafeteria.hu. (Az utalvány funkciók abban az esetben érhetőek el, amennyiben azt munkáltatója biztosítja az Ön számára, ezzel szemben az egészségpénztári funkció az OTP Egészségpénztár tagjai számára érhető el.)

A Cafeteria Kártyát nem kell külön igényelni, arra az OTP Egészségpénztárba belépett tagok jogosultak.

EPT Új kártyaA kártya elektronikus azonosítóként és fizetőeszközként is szolgál, díja (beleértve a pót- és a cserekártyát is) – mely az egyéni számláról kerül levonásra - 2.900,- Ft, érvényességi ideje 3 év.

A tranzakciók után költséget nem számítunk fel.

Használható:

Kártyaaktiválás

Kártyáját a szolgáltatások igénybevétele előtt egyszer aktiválnia szükséges, melyet az OTP Pénztárak és Cafeteria vonalon (06 1/3 666 555) keresztül az alábbiak szerint tud megtenni: Hívja az OTP Pénztári és Cafeteria vonalat, válassza az OTP Egészségpénztár szolgáltatásai menüpontot az 1-es gomb megnyomásával, majd a 3-as gombbal aktiválhatja kártyáját.

Az aktiváláshoz csupán az OTP Cafeteria Kártya számának utolsó 10 számjegyére, néhány személyes adatára és a Telekódra (alapesetben a kártyaszámának utolsó 3 számjegye) lesz szüksége.

Társkártya

Társkártyát a 16. életévét betöltött, szolgáltatási kedvezményezettként megjelölt – egyidejűleg legfeljebb három – közeli hozzátartozója részére igényelhet. A kártya az egyéni számlához kapcsolódik, azaz a társkártyával történő vásárlás ellenértékét is az Ön egyéni számlájáról vonjuk le, a jogosulatlan használat következményei Önt terhelik.

Társkártyát írásban, együttesen igényelhet hozzátartozójával. A társkártya  2.900.- Ft-os díját az Ön egyéni számlájáról vonjuk le, s a kedvezményezett nevére és címére küldjük meg.

Kártyaletiltás

Amennyiben kártyája elveszett vagy ellopták, 0-24 óráig bármikor letilthatja azt az OTP Cafeteria vonal (06 1/3 666 555) 0-ás menüpontján keresztül.

Az azonosításhoz az OTP Cafeteria Kártya számára és a Telekódra lesz szüksége.

Új kártyát Ügyfélszolgálatunknál, írásban igényelhet a pótkártya igénylőlap kitöltésével.

 
Vissza a pénztárválasztó oldalra
EP App
Egyszerű, gyors - Bankkártyás fizetés az otpportalok.hu oldalon

Lekérdezheti aktuális egyéni egészségszám- lája egyenlegét!

Nyomon követheti egyéni egészség- számlája alakulását!

Itt megtalálja szolgál- tatóink listáját és a kártyaelfogadó helyeket!

Partnereink aktuális ajánlatait, akcióit tekintheti meg!

Iratkozzon fel, hogy első kézből értesüljön aktuális híreinkről!

Aktuális nyomtatványa- inkat töltheti le!

Utolsó módosítás dátuma:
2016. március 16.