Számlakiállítás készpénzes fizetés esetén

Oldal nyomtatása

Engedje meg, hogy megismertessük Önnel a számla kiállításának módjait, és az azon feltüntetendő adatokat, hogy ezzel is megkönnyítsük dolgát, amikor fizetésre kerül a sor.

Készpénzes fizetés esetén

A szolgáltató a tevékenységi körébe tartozó szolgáltatás nyújtásáról / termék értékesítéséről vagy bérbeadásáról/ a számviteli törvény előírásainak megfelelő forint készpénzes számlát ad Önnek, amelynek tartalmi kellékei:

Vevő:

OTP Egészségpénztár
1133 Budapest, Váci út 76.
Pénztártag neve és azonosítója

Az azonosítója a tagsági okiratszám vagy az adóazonosító jel lehet.

Amennyiben kedvezményezettje vásárol, úgy a vevő helyén az igénybevevő nevét és azonosítóját kell feltüntetnie, továbbá a könnyebb és pontosabb beazonosítás érdekében, kérjük, amennyiben Ön pénztártag és kedvezményezett is egyben, hogy a számlán tüntesse fel, milyen minőségben kívánja igénybe venni a szolgáltatást. Pénztártag esetén okirat számát, nevét. Kedvezményezett esetén pedig a számla benyújtójának nevét, tagi azonosítóját plusz a kedvezményezett nevét és TAJ számát.

OTP Egészségpénztár
1133 Budapest, Váci út 76.
Kedvezményezett neve és azonosítója

A számla kiállítója nevét, címét, adószámát fogja feltüntetni, valamint keltezi és aláírással látja el a dokumentumot.

A számlán meg kell neveznie a terméket vagy szolgáltatást, és annak mennyiségét, az Áfa-t nem tartalmazó egységárát, nettó árát, Áfa kulcsát, az Áfa összegét és az esetleges engedményekkel csökkentett bruttó összeget.

Az így kiállított számlát Ön személyesen juttathatja el az OTP Egészségpénztár Ügyfélszolgálatára (1133 Budapest, Váci út 80. OTP Bankfiók) vagy postai úton, megjelölt küldeményként küldheti el az OTP Egészségpénztár postacímére (1369 Budapest 5. Pf: 362.).

Ön ellenőrizte?

  1. Csak eredeti számla (vagy hiteles számlamásolat) fogadható el. (Nyugta, blokk, számlamásolat és előlegszámla elfogadása nem lehetséges.)
  2. A rendeletben előírt szolgáltatáshoz - vásárláskor érvényes - orvosi javaslat megléte, illetve csatolása szükséges.
  3. Egészségügyi szolgáltatás esetén az adott szolgáltatónak érvényes szerződése legyen az OTP Egészségpénztárral egészségügyi ellátásra, vagy az OEP-pel egészségügyi szolgáltatás nyújtására.

zöld csillag Pénztártag azonosítója: adószám vagy EP szám
A vevő rovatban minden esetben szerepelnie kell a pénztártag nevének és valamilyen azonosítójának, még akkor is, ha a kedvezményezett veszi igénybe a szolgáltatás, ilyenkor a kedvezményezett nevét és TAJ számát is fel kell tüntetni a számlán.

Számla minta
 
Vissza a pénztárválasztó oldalra
Ep híres játék
EP App
Egyszerű, gyors - Bankkártyás fizetés az otpportalok.hu oldalon

Lekérdezheti aktuális egyéni egészségszám- lája egyenlegét!

Nyomon követheti egyéni egészség- számlája alakulását!

Itt megtalálja szolgál- tatóink listáját és a kártyaelfogadó helyeket!

Partnereink aktuális ajánlatait, akcióit tekintheti meg!

Iratkozzon fel, hogy első kézből értesüljön aktuális híreinkről!

Aktuális nyomtatványa- inkat töltheti le!

Utolsó módosítás dátuma:
2019. január 03.