Számlakiállítás egészségkártyával történő fizetés esetén

Oldal nyomtatása

Kártyás fizetés POS terminál alkalmazásával

A szolgáltató a tevékenységi körébe tartozó szolgáltatás nyújtásáról /termék értékesítéséről vagy bérbeadásáról/ a számviteli törvény előírásainak megfelelő forint átutalási számlát bocsát ki, amelynek tartalmi kellékei megegyeznek a készpénzes fizetésnél leírtakkal.

A számláról hivatalos másolatot, vagy nem adóügyi bizonylatot kérhet a későbbi esetleges garanciális jogok érvényesítése érdekében.

A szolgáltató a kiállított átutalási számla első (eredeti) példányát, mint a pénztári könyvelés alapbizonylatát – a kártyaforgalomtól függően, de legalább havonta egyszer, összegyűjtve, (listát mellékelve) – személyesen juttatja el az Egészségpénztár Ügyfélszolgálatára (1133 Budapest, Váci út 80.) vagy postai úton, megjelölt küldeményként is elküldheti az Egészségpénztár postacímére (1369 Budapest 5. Pf: 362.).

Kártyás fizetés telefonos engedélyeztetéssel

A szolgáltató a tevékenységi körébe tartozó szolgáltatás nyújtásáról /termék értékesítéséről vagy bérbeadásáról/ a számviteli törvény előírásainak megfelelő forint átutalási számlát bocsát ki, amelynek a készpénzes fizetés szerinti tartalmi kellékeit a Vevő rovatban ki kell egészíteni a 6 jegyű tranzakció azonosítóval (zárolási szám).

OTP Egészségpénztár
1133 Budapest, Váci út 76.
Pénztártag neve és azonosítója
6 jegyű tranzakció azonosító

A számláról hivatalos másolatot, vagy nem adóügyi bizonylatot kérhet a későbbi esetleges garanciális jogok érvényesítése érdekében.

A szolgáltató a kiállított átutalási számla első (eredeti) példányát, mint a pénztári könyvelés alapbizonylatát – a kártyaforgalomtól függően, de legalább havonta egyszer, összegyűjtve, (listát mellékelve) – személyesen juttatja majd el az Egészségpénztár Ügyfélszolgálatára (1133 Budapest, Váci út 80.) vagy postai úton, megjelölt küldeményként is elküldheti az Egészségpénztár postacímére (1369 Budapest 5. Pf: 362.).

 
Vissza a pénztárválasztó oldalra
Ep híres játék
EP App
Egyszerű, gyors - Bankkártyás fizetés az otpportalok.hu oldalon

Lekérdezheti aktuális egyéni egészségszám- lája egyenlegét!

Nyomon követheti egyéni egészség- számlája alakulását!

Itt megtalálja szolgál- tatóink listáját és a kártyaelfogadó helyeket!

Partnereink aktuális ajánlatait, akcióit tekintheti meg!

Iratkozzon fel, hogy első kézből értesüljön aktuális híreinkről!

Aktuális nyomtatványa- inkat töltheti le!

Utolsó módosítás dátuma:
2019. január 03.