Tagdíj összege, befizetésének módja

Oldal nyomtatása

A minimális havi tagdíj 2.000 Ft. (Tagdíj: vállalt havi befizetés, melynek legalább 92%-a pénztári számlára kerül). Természetesen ennél magasabb - tetszőleges összegű - tagdíjat is befizethet, és lehetősége van eseti befizetés(ek)re is. A belépést követően – belépési díjként – az első havi befizetéséből 2.000 Ft a működési tartalékba kerül. A munkáltatói tagdíj befizetése munkáltatói átutalással történik.

Egyéni befizetés teljesíthető:

Őrzési díj:

Ha a pénztártag elmulasztja a tagdíj fizetését, akkor a Pénztár a mulasztás kezdő időpontjától csökkenti a tag egyéni egészségszámlájának befektetéséből származó hozamát. Ez az összeg összesen 8%, azaz havonta maximum 160 Ft, legfeljebb a hozam összege lehet. Az egységes tagdíj pótlólagos megfizetése esetén a - tárgyévben végrehajtott - hozamcsökkentés már nem írható jóvá. (Hozam: a befektetési tevékenység eredményeképpen a Pénztár negyedévente hozamot ír jóvá a tagok számláján a napi egyenlegük arányában.)

 • Átutalással

  Az OTP Egészségpénztár OTP Bank Nyrt.-nél vezetett 11703006-20411440 számú bankszámlájára.

  Az átutalás közlemény rovatban név mellett tagkód vagy adóazonosító jel feltüntetése szükséges.

  OTPdirekt hozzáféréssel rendelkezők az „Utalások” menüpont „Utalás OTP Pénztárak számlára” alpontban egyszerűsített módon – az összeg és az adóazonosító jel megadásával – is teljesíthetnek átutalást!
 • Bankkártyával

  A bankkártyával feltöltött összeg 92%-a OTP egészségpénztári kártyával (OTP Cafeteria kártya) azonnal felhasználható. Amennyiben nincsen egészségpénztári kártyája, akkor nagyságrendileg két munkanapot vesz igénybe a tétel könyvelése.

  • Weboldalon: a www.otpportalok.hu oldalon, ahol az internetes számlaforgalom lekérdezés is elérhető

   „Kártyás feltöltés”/”Új feltöltési indítása” menüpontban, beazonosítást követően indítható feltöltés (3 azonosító adatból /okiratszám, születési dátum, EP kártya száma/ legalább kettő megadása szükséges.)

  • Applikációval: Az OTP Egészségpénztár saját telefonos alkalmazásának segítségével, amely elérhető iOS és Android rendszereken. Csak abban az esetben használhatja ezt a lehetőséget,a amennyiben Ön rendelkezik OTP Cafeteria kártyával.

   1. Keressen rá „otp egészségpénztár” vagy az „otp ep” nevekre és töltse le az alkalmazást.
   2. Regisztráljon a regisztráció linkre kattintva.
   3. Adja meg a feltölteni kívánt összeget.
   4. Adja meg bankkártyának számát, amellyel fizetni kíván.
   5. A feltöltött összeg jóváírása azonnal megtörténik (annak 92%-aazonnal felhasználható lesz), ezt követően a megszokott módon fizethet OTP Egészségkártyája (OTP Cafeteria kártya) segítségével. Az esetleges további 4% (ha a pénztártag részére tárgyévben érkezett befizetés meghaladta a 100.000,- Ft-ot) a könyvelés megtörténtét és egyenleg frissítését követően (5-7 nap) lesz majd elérhető az egyéni számlán.

  • Applikációval: A Simple telefonos alkalmazás segítségével, amely elérhető iOS, Android és Windows Phone rendszereken. Csak abban az esetben használhatja ezt a lehetőséget,a amennyiben Ön rendelkezik OTP Cafeteria kártyával.

   1. Töltse le a Simple alkalmazást.
   2. Regisztráljon, mint felhasználó.
   3. Regisztrálja bankkártyáját az alkalmazásban.
   4. Az alkalmazáson belül a jobb felső részben elérhető menüpontban megtalálja az OTP Egészségpénztár funkciót, és itt adja meg az egészségpénztári Cafeteria kártyájának a számát valamint a feltölteni kívánt összeget.
   5. A jóváírás azonnal megtörténik, ezt követően a megszokott módon fizethet OTP Egészségkártyája (OTP Cafeteria kártya) segítségével. Részletes tájékoztató a Feltöltömmagam szolgáltatás használatához.
 • Csoportos beszedési megbízással

  A csoportos beszedési megbízás teljesítéséhez szükséges nyomtatvány letölthető a honlapról a Nyomtatványok régióból. A kitöltött nyomtatványt meg kell küldeni a Pénztár levelezési címére.
  1369 Budapest 5, Pf.: 362.
 • Munkabérből történő levonással

  Az egyéni tagdíj fizetésének egyik legegyszerűbb módja, ha ezzel munkáltatóját bízza meg. Ehhez nem kell mást tennie, mint kitölteni az alábbi nyomtatványt és eljuttatnia munkáltatójához. A megbízás alapján munkáltatója levonja nettó munkabéréből az ön által meghatározott összeget és átutalja egyéni egészségszámlájára.
 • Csekken

  Csekk igényelhető az info@otpep.hu e-mail címen vagy az ügyfélszolgálaton a 06-1 366 6555 telefonszámon.

  A csekk közlemény rovatban név mellett tagkód vagy adóazonosító jel feltüntetése szükséges.

  Tájékoztatjuk, hogy a postai csekken történő befizetésnél a befizetett összeg hozzávetőlegesen két hét múlva kerül jóváírásra egyéni egészségszámláján, ezért javasoljuk, hogy befizetéseit munkabérből történő levonással, csoportos beszedési megbízással vagy átutalással teljesítse.
 
Vissza a pénztárválasztó oldalra
Ep híres játék
EP App
Egyszerű, gyors - Bankkártyás fizetés az otpportalok.hu oldalon

Lekérdezheti aktuális egyéni egészségszám- lája egyenlegét!

Nyomon követheti egyéni egészség- számlája alakulását!

Itt megtalálja szolgál- tatóink listáját és a kártyaelfogadó helyeket!

Partnereink aktuális ajánlatait, akcióit tekintheti meg!

Iratkozzon fel, hogy első kézből értesüljön aktuális híreinkről!

Aktuális nyomtatványa- inkat töltheti le!

Utolsó módosítás dátuma:
2018. november 23.