Tagszervezőknek

Oldal nyomtatása

Amennyiben Ön az OTP Egészségpénztár tagszervezője, ezen az oldalon nélkülözhetetlen információkat talál tevékenységének ellátásához. Összefoglaltuk azokat az alapvető ismereteket, amely alapján a Pénztárba belépni szándékozókat tájékoztatni tudja a belépéshez és pénztártagsághoz kapcsolódó legfontosabb tudnivalókról, valamint megtalálhatja itt a Pénztár legfontosabb dokumentumait és nyomtatványait is. Ha Ön még nem szerződött partnere az OTP Egészségpénztárnak, akkor szerződéskötési igényét jelezze a partner@otpep.hu elektronikus levelezési címen.

Akciók az egészségpénztári főkártya díjának elengedésére (hatályos 2017. december 1-től)

Nyomtatott szórólap iránti igényét a partner@otpep.hu e-mail címen jelezheti.

Keresztértékesítési akció - Lakáselőtakarékossági szerződés

Az OTP Egészségpénztárba belépő új tagoknak az egészségpénztári belépési nyilatkozat kitöltésétől (dátumától) számított 30 napon belül lehetőségük van Lakáselőtakarékossági szerződést kötni a START 4 termékmódozatra (2016. február 1-jétől). Az OTP Lakástakarék Hirdetménye az alábbi oldalon olvasható a
(Lakáselőtakarékossági szerződéskötés folyamatos akcióiról) dokumentum B) pontjában.

Az akció lényege, hogy OTP Egészségpénztárba belépőnek – a kedvezményes Lakástakarék szerződésnyitáshoz – egyszeri, min. 24.000,- Ft egészségpénztári számlára történő befizetés teljesítését kell igazolnia. Az egyéb előírt dokumentumok mellett be kell nyújtani a befizetést vagy átutalást igazoló bizonylat másolatát is. (Az OTP Egészségpénztárba történő befizetés részleteiről itt olvashat.) Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a bizonylat másolata nem kerül benyújtásra, abban az esetben nincs lehetőség a kedvezmény érvényesítésére!

A befizetéssel/átutalással kapcsolatban előírt kötelező feltételek:

  • a befizetés/átutalás dátuma nem lehet korábbi, mint a belépési nyilatkozat aláírásának dátuma, illetve
  • a befizetési/átutalási bizonylaton szerepelnie kell az OTP Egészségpénztárba belépő ügyfél nevének és adóazonosító jelének.
 
Vissza a pénztárválasztó oldalra
Egyszerű, gyors - Bankkártyás fizetés az otpportalok.hu oldalon

A gyakran feltett kérdé- sekre válaszolunk!

Aktuális nyomtatványa- inkat töltheti le!

Kitölthető online belépési nyilatkozat

Utolsó módosítás dátuma:
2018. június 15.