Munkáltatói portál

Oldal nyomtatása

Tisztelt Munkáltató!

A Pénztárak Munkáltatói Portáljának segítségével a regisztrált Munkáltatók az internetes felületen keresztül egyszerűen, közvetlenül, költségmentesen elküldhetik a havi tagdíj bevallásaikat a Pénztárak részére.

Ezen túlmenően a Portál az alábbi lehetőségeket nyújtja:

  • azonnali interaktív kapcsolatot biztosít a Munkáltató és a Pénztár között, az integrált levelező rendszer segítségével;
  • a bevallások gyorsan, precízen feltölthetők a Portálra, amelyről közvetlen visszaigazolás készül;
  • a munkáltatók részére biztosított a Pénztártag munkavállalók tagsági jogviszonyának nyomon követhetősége (belépés, illetve kilépés a Pénztárból);
  • nem igényel külön szaktudást, felhasználói szintű számítógépes ismerettel is egyszerűen kezelhető;
  • nincs költség igénye, mivel egy internetkapcsolattal rendelkező PC-ről elérhető a honlap.

További előny, hogy a Portálon keresztül – a banki utalással egyidejűleg – beküldött bevallás gyors feldolgozásával biztosítható, hogy a tagdíjak minél hamarabb könyvelésre kerüljenek a pénztártag munkavállalók egyéni számláira, így azok mielőbb felhasználhatóvá váljanak.

A regisztrálás első lépéseként kérjük, hogy az Igénybejelentőt egy eredeti példányban kitöltve, cégszerűen aláírva a Pénztár címére szíveskedjen visszaküldeni:

OTP Egészségpénztár Budapest 5. Pf: 362, 1369.

A kérelem beérkezését követően – az Igénybejelentőn megadott – e-mail címre továbbítjuk a Portál használatához szükséges tudnivalókat.

A fentiekkel kapcsolatosan munkatársaink az info@otpep.hu e-mail címen, vagy a 06‑1-3666-555 telefonszám 5-ös menüpontján állnak rendelkezésére.

Regisztrált és tanúsítvánnyal rendelkező munkáltatók részére belépés a Portálra: itt.

A rendszer biztonsága

Tekintettel arra, hogy a Portálon olyan adatok kezelése fog megvalósulni, amelyek üzleti titkot, illetve pénztártitkot képeznek, a Pénztár a Portált olyan informatikai biztonsági megoldással valósította meg, hogy egy hitelesítési eljáráson átesve bármely internetre kapcsolódó számítógépről lehet használni. Így a hozzáférés kizárólag az arra feljogosított személyek részére biztosított a munkafolyamat bármely fázisában.

  • A munkáltatói portálok és a munkáltatók web böngészője között HTTPS biztonságos titkos csatornán történik a kommunikáció.
  • A Portálra csak a felhasználó e-mail címére küldött megerősítő kód megadását követően lehet belépni, hasonlóan az internetes bankoláshoz, ahol szintén megerősítő kódot használnak.
  • A küldött adatok sérthetetlenségét a Portál SSL titkosított kommunikációval védi.
  • A Munkáltatói Portál az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény szellemének megfelelően került kialakításra így megfelelő védelmet nyújt a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás ellen.
 
Vissza a pénztárválasztó oldalra
Egyszerű, gyors - Bankkártyás fizetés az otpportalok.hu oldalon

A gyakran feltett kérdé- sekre válaszolunk!

Aktuális nyomtatványa- inkat töltheti le!

Itt megtalálja szolgál- tatóink listáját és a kártyaelfogadó helyeket!

Iratkozzon fel, hogy első kézből értesüljön aktuális híreinkről!

Utolsó módosítás dátuma:
2019. január 03.