Előnyök

Oldal nyomtatása

Miért előnyös az Önkéntes Egészségpénztár?

Az önkéntes kiegészítő egészségpénztárak magánszemélyek által alapított, egészségvédelmi célú, non-profit szervezetek. Önkéntes alapon szerveződnek, tagjaik számára a társadalombiztosítás által nem vagy csak részben támogatott, az egészség védelmét elősegítő kiegészítő szolgáltatásokat nyújtanak.

Magyarországon 1994 óta működnek önkéntes kiegészítő egészségpénztárak. Bár tagjaik száma egyelőre kevesebb, mint a nyugdíjpénztáraké, azonban a 2003-as évtől kezdve ez a pénztári szektor fejlődik a legerőteljesebben.

Miért érdemes az OTP Egészségpénztárral szerződniük?

 • Mert ügyfélkörük folyamatosan bővül.
  Tagjaink létszáma dinamikusan növekszik. Ezáltal folyamatosan bővülő és fizetőképes ügyfélkört biztosíthat szolgáltatása számára.

 • Mert ismertségük költséghatékonyan nő.
  A Szolgáltatói címjegyzék folyamatosan aktualizálva megtalálható honlapunkon, amely valamennyi érdeklődő számára elérhető. Egyedi megállapodás keretében további promóciós lehetőségeket is biztosítunk.

 • Mert biztos bevételre számíthatnak.
  A jogszabályok értelmében tagjaink csak az Alapszabálynak megfelelően vásárolhatnak vagy vehetnek igénybe szolgáltatásokat.Tagjaink készpénzzel és OTP Egészségkártyával egyaránt fizethetnek a szolgáltatási helyeken.
 • Mert új fizetési elemként tudjuk biztosítani szolgáltatóink számára az interneten történő egészségpénztári kártya elfogadást (webshopon keresztül).
  Így a fizikai kártyalehúzó (POS) terminálok üzemeltetésének havi díját elkerülheti, ezzel csökkentheti banki költségeit.
 
Vissza a pénztárválasztó oldalra
Ep híres játék
Egyszerű, gyors - Bankkártyás fizetés az otpportalok.hu oldalon

Aktuális nyomtatványa- inkat töltheti le!

Itt megtalálja szolgál- tatóink listáját és a kártyaelfogadó helyeket!

Partnereink aktuális ajánlatait, akcióit tekintheti meg!

Iratkozzon fel, hogy első kézből értesüljön aktuális híreinkről!

Utolsó módosítás dátuma:
2018. június 04.