Kártyaelfogadás

Oldal nyomtatása

Tisztelt (Leendő) Szolgáltató Partnereink!

Az alábbiakban rövid, áttekinthető formában szeretnénk bemutatni az OTP Egészségkártya elfogadásával és a számlázással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

A kártya használata a tagok számára készpénzkímélő fizetést, a szolgáltatók számára pedig gyorsabb kiszolgálást tesz lehetővé, és forgalomnövekedést eredményez.

Fizetés kártyával, virtuális (telefonos) engedélyeztetéssel

Ha Önnek nincs kártyaelfogadó POS terminálja és nem kíván ilyet létesíteni, vagy forgalma nem indokolja, akkor a kártyával történő fizetés virtuális (telefonos) engedélyezéssel is megvalósulhat.

Ön, mint Szolgáltató Ügyfelünk jelenlétében telefonon felhívja az ügyfélszolgálatunkat (06-1/3666-555 /1-es menüponton belül pedig a 7-es gomb kiválasztásával) és az adategyeztetés, illetve fedezetellenőrzés után megtörténik a meghatározott összeg zárolása. Az átutalási számla első (eredeti) példányát közvetlenül a Pénztárnak küldi el, amely a számla ellenértékét 8 napon belül átutalja.

Fizetés kártyával, POS terminál igénybevételével

Kártyaleolvasó terminállal rendelkező partnereinknél az OTP Egészségkártya használata a bankkártyához hasonlóan történik. A kártya lehúzása után  automatikusan megtörténik a fedezetellenőrzés és a meghatározott összeg zárolása. A számla kifizetése a telefonos engedélyezésnél leírtakkal megegyezően történik.

POS terminál létesítése esetén a telepítési és üzemeltetési költségek viseléséről a POS telepítőjével és üzemeltetőjével kötött szerződés rendelkezik.

Fizetés Cafeteria kártyával internetes bankkártyás fizetőfelületen (webshopon) keresztül

Webshopon keresztüli egészségpénztári kártya elfogadási opció választása esetén (az ehhez szükséges informatikai feltételek biztosítását követően) a pénztártagnak módjában áll egészségpénztári kártyáját Egészségpénztári Szolgáltató által üzemeltetett webshopban használni.

A pénztártag által kiválasztott termékek kosárba tétele után az egészségkártyás fizetési mód megjelölésével és a banki felületen kért adatok megadása után a megfelelő fedezet esetén a vásárlás összege zárolásra kerül a pénztártag egészségpénztári számláján. A számla kifizetése a telefonos engedélyezésnél leírtakkal megegyezően történik.

Amennyiben felkeltettük figyelmét és meggyőztük Önt az OTP Egészségkártya elfogadásának előnyeiről, kérjük, küldje el címünkre a kártyaelfogadásra vonatkozó feltételeket is tartalmazó, egységes szolgáltatói szerződésünk értelemszerűen kitöltött (ha már szolgáltató partnereink, elég az adatokat és IV. fejezet megfelelő részeit kitölteni), két cégszerűen aláírt példányát. Az általunk is aláírt példányt a kártyaelfogadás jelzésére szolgáló matricákkal együtt rövid időn belül kipostázzuk.

 
Vissza a pénztárválasztó oldalra
Egyszerű, gyors - Bankkártyás fizetés az otpportalok.hu oldalon

Aktuális nyomtatványa- inkat töltheti le!

Itt megtalálja szolgál- tatóink listáját és a kártyaelfogadó helyeket!

Partnereink aktuális ajánlatait, akcióit tekintheti meg!

Iratkozzon fel, hogy első kézből értesüljön aktuális híreinkről!

Utolsó módosítás dátuma:
2015. december 03.