Szolgáltatói portál

Oldal nyomtatása

Tisztelt Szolgáltató Partnerünk!

Tájékoztatjuk Önt, hogy az elmúlt évek tapasztalatait mérlegelve az OTP Egészségpénztár, illetve az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. jelentős informatikai fejlesztést valósított meg annak érdekében, hogy a Pénztár szolgáltató partnerei a számukra átutalt összegek számlarészletezésével (analitikájával) kapcsolatosan naprakész, pontos információkkal rendelkezzenek.

A fejlesztés eredményeképpen létrejött a Szolgáltatói Portál, amely internetes felületen keresztül a regisztrált szolgáltató partnereink közvetlenül elérhetik a számukra fontos információkat. A Pénztár a hozzáférés lehetőségét ingyenesen biztosítja szolgáltató partnerei számára.

A Portál előnyei:

  • számlatörténet, forgalmi adatok lekérdezése;
  • a szolgáltató részére utalt összeg számlarészletezésének megtekintése;
  • elektronikus elérhetőség a nap bármely szakában, nem kell várni a postára;
  • az utalási analitika kimenthető és felhasználható akár a könyvelés ellenőrzéséhez is.

A regisztrálás első lépéseként kérjük, hogy a Kérelmet (amelyben a szolgáltatónk egyoldalú nyilatkozattal igényli a Portálhoz történő hozzáférés lehetőségét) kitöltve, cégszerűen aláírva a Pénztár részére szíveskedjen visszaküldeni:

OTP Egészségpénztár Budapest 5. Pf:362, 1369.

A kérelem beérkezését követően – az Igénybejelentőn megadott elektronikus címre továbbítjuk a Portál használatához szükséges felhasználói nevet és jelszót, amellyel beléphet az internetes felületen keresztül a Szolgáltatói Portálra.

Amennyiben a Szolgáltatói Portállal, illetve a Kérelemmel kapcsolatosan bármilyen kérdése merülne fel, úgy kérjük, hívja munkatársainkat a 06-1-3666-555 telefonszám 5-es menüponján vagy küldjön e-mailt az info@otpep.hu címre.

Regisztrált szolgáltatók részére belépés a Portálra: itt.

A Rendszer biztonsága:

Tekintettel arra, hogy a Portálon a szolgáltatók olyan adatai érhetőek el, amelyek üzleti titkot, illetve pénztártitkot képeznek, a Pénztár a regisztrálási folyamatot olyan informatikai biztonsági megoldással valósítja meg, amely garantálja azt, hogy a hozzáférés kizárólag az arra feljogosított kör részére legyen biztosítva.

  • A Szolgáltatói Portál és a szolgáltatók web böngészője között HTTPS biztonságos titkos csatornán történik a kommunikáció.
  • A Portálra csak a felhasználó e-mail címére küldött megerősítő kód megadását követően lehet belépni, hasonlóan az internetes bankoláshoz, ahol szintén megerősítő kódot használnak.
  • A küldött adatok sérthetetlenségét a Portál SSL titkosított kommunikációval védi.
  • A Szolgáltatói Portál az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény szellemének megfelelően került kialakításra így megfelelő védelmet nyújt a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás ellen.
 
Vissza a pénztárválasztó oldalra
Egyszerű, gyors - Bankkártyás fizetés az otpportalok.hu oldalon

Aktuális nyomtatványa- inkat töltheti le!

Itt megtalálja szolgál- tatóink listáját és a kártyaelfogadó helyeket!

Partnereink aktuális ajánlatait, akcióit tekintheti meg!

Iratkozzon fel, hogy első kézből értesüljön aktuális híreinkről!

Utolsó módosítás dátuma:
2019. január 03.