Egyéb szolgáltatások

Oldal nyomtatása

Számlalevél

Az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár évente egy alkalommal küld tájékoztatást tagjainak egyéni számlájuk alakulásáról. A +36 1 3666 555-ös telefonszámon illetve interneten keresztül azonban bármikor lekérdezheti számlaegyenlegét.

Tagsági kártya

Az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár tagjai tagsági kártyát kapnak, amelynek segítségével a +36 1 3666 555-ös telefonszámon keresztül bármikor lekérdezhetik egyéni számlájuk egyenlegét.

Tagsági kártya Tagsági kártya

Számlaegyenleg lekérdezés

Számlaegyenlegét bármikor lekérdezheti

  • telefonon:
    Hívja fel a +36 1 3666 555-ös telefonszámot és válassza a 3-as, majd az 1-es menüpontot,ekkor automata hang mondja be napi egyenlegét.

    Vagy hívja fel a +36 1 3666 555-ös telefonszámot és válassza a 3-as, majd ismételten a 3-as menüpontot,ekkor telefonos ügyfélszolgálatunk az Ön beazonosítását követően ad tájékoztatást

  • az OTP Portálok oldalon. Felhasználói kézikönyv

Tagi kölcsön - segítség, amikor szükség van rá

Amennyiben Ön legalább három éve tag pénztárunknál, úgy kedvező feltételek mellett tagi kölcsönt igényelhet az egyéni számláján nyilvántartott összeg 30%-ának erejéig. A tagi kölcsön igénylésének részleteit a pénztár Alapszabályában találja meg.

Kedvezményes folyószámlahitel - egy újabb érv pénztárunk mellett

Az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár tagjaként Ön a mindenkori kamattól függetlenül 1,5%-os kamatkedvezménnyel veheti igénybe az OTP Bank Folyószámlahitelét.

Hogyan veheti igénybe a kedvezményeket?

Fáradjon be számlavezető bankfiókjába és mutassa be a tagsági kártyát, vagy az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár által záradékolt Belépési nyilatkozatot. Az OTP Bank azonnal megadja a kedvezményt.

Kedvezményes személyi kölcsön az OTP Banktól

Megtakarítása gyümölcseit ne szüretelje le idő előtt!

A 10 éves várakozási idő letelte, illetve a nyugdíjkorhatár elérése után Ön az egyéni számláján lévő összeg 50%-át hitelfedezetként használhatja fel. Ennek kapcsán az OTP Bank kedvezményes, forint alapú személyi kölcsönt kínál pénztártagjai részére. A konstrukció előnye az, hogy a számlaegyenlegen lévő megtakarítás további hozamot biztosít.
A legfeljebb 11 éves futamidő alatt csak a hiteldíjat kell törleszteni, a tőkét a lejárat végén egy összegben kell visszafizetni. (Öpt. 47. §)

A személyi kölcsön az OTP Bank fiókjaiban igényelhető, részletes feltételeiről az OTP Bank honlapján tájékozódhat.

 
Vissza a pénztárválasztó oldalra

Tájékozódhat egyéni számlájának adatairól.

Aktuális nyomtatványa- inkat töltheti le!

Iratkozzon fel, hogy első kézből értesüljön aktuális híreinkről!

Utolsó módosítás dátuma:
2017. január 18.