Archívum

Oldal nyomtatása

Megtakarítás okosan – az év végi befizetés térül meg a leggyorsabban

Megtakarítás okosan - az év végi befizetés térül meg a leggyorsabban

Közeledik az új év, ami azt is jelenti, hogy a pénztártagok hamarosan megkapják a befizetett összeg után járó 20%-os adó-visszatérítést, ami akár 150.000 Ft is lehet. Érdemes tehát okosan időzíteni a befizetéseket, hiszen az év végi megtakarítás térül meg a leggyorsabban. Használja ki ezt az időszakot!

Tovább olvasom    

Karácsony másként – egészség és békesség

Karácsony másként - egészség és békesség

Egészséget karácsonyra? Igen! Egészségpénztári számláról karácsonyi ajándékot? Igen! Összegyűjtöttünk néhány remek meglepetést, melyekkel örömöt és egészséget is adhat szeretteinek, ráadásul pénztári számlájáról vásárolhatja meg azokat, akár otthonról, akár webshopból.

Tovább olvasom    

Táplálék-allergia vagy intolerancia? A kettő nem ugyanaz!

Táplálék-allergia vagy intolerancia? A kettő nem ugyanaz!

Gyakran összekeverik e két betegséget, ám fontos különbséget tenni közöttük. Az allergia és az intolerancia eltérő tünetekkel, eltérő időpontban jelentkezik, így természetesen más-más kezelést és védekezést kívánnak. Ha szeretné megtudni, fennáll-e Önnél valamelyik állapot, vegyen részt laktóz terhelés vizsgálatáton. A táplálék-allergia és az intolerancia jellemzőiről és eltéréseiről cikkünkben tájékozódhat.

Tovább olvasom    

Derüljön ki az igazság! Kit érint a lisztérzékenység (cöliákia)?

Derüljön ki az igazság! Kit érint a lisztérzékenység (cöliákia)?

Minden 100. magyar embert érint a lisztérzékenység, ám tünetet csak töredékük észlel magán. A lisztérzékenyek zöme ugyanis tünetmentes, tehát érdemes kivizsgáltatni magunkat.Természetesen, ha a vizsgálatot egyéni befizetései után az egészségpénztári számlájáról fizeti, úgy annak 20%-át visszaigényelheti.

Tovább olvasom    

Gratulálunk a „Járjon jobban, játsszon gyorsan” elnevezésű nyereményjáték nyerteseinek

Lóhere_2

Lezárult az OTP Egészségpénztár „Járjon jobban, játsszon gyorsan” nyereményjátéka, kisorsoltuk a 100 értékes ajándéktárgy (kerékpárok, rollerek, futó- és túracipő utalványok) szerencsés nyerteseit. Köszönjük a több mint 1.800 pénztártagnak, hogy velünk játszott!

Tovább olvasom    

Jó matraccal és egészségpénztárral a szebb napokért

Matrac

Az ősz beköszöntével egyre hosszabb éjszakák, egyre sötétebb reggelek köszöntenek ránk, ami kedvünket is mélabússá teszi. Úgy érezzük, visszahúz az ágy, nem aludtunk még eleget. Egy jó matrac viszont csodákra képes! Egyrészt jobb alvással ajándékoz meg bennünket, másrészt – a velünk játszó sötétség ellenére is – kellemes érzéssel tölti meg az ébredés perceit, ami ráadásul egész nap tovább kísér. Ébredjen jó matracon, azaz jól a szürke reggeleken is! Mutatunk is néhány remek fekvőalkalmatosságot, melyeket egészségpénztári számlájára is megvásárolhat.

Tovább olvasom    

Megújulunk kívül-belül

Megújulunk kívül-belül

Hamarosan megújul honlapunk, ahol az érdeklődők, új belépők, meglévő pénztártagjaink (és persze a szolgáltatók, munkáltatók) is könnyedén megtalálják, amit keresnek. A tervezés és fejlesztés során mindvégig azt tartottuk szem előtt, hogy felhasználóbarát menüsorral segítsük Önöknek az információszerzést, hogy átlátható és egyértelmű legyen, mire kell kattintani, ha például a helyes számlakiállításról szeretnének tájékozódni. Sok-sok újdonsággal találkoznak majd az érdeklődők az új felületen, de aminek a legjobban örülnek majd Pénztárunkon innen és túl, az
az elfogadható termékek teljes listája.

Tovább olvasom    

Üzleti Oscar-díjat kapott kampányunk

Üzleti oscardíj

A nemzetközi díjat közel 4000 nevező közül nyerte el „A munka nem várhat” koncepcióAz OTP Egészségpénztár az üzleti élet Oscar-díjaként emlegetett rangos International Business Awards arany fokozatát vihette haza 2018 augusztusában. „A munka nem várhat” kampány a közérdekű ügyek kezelése kategóriában bizonyult a legjobbnak. A legnagyobb eredmény persze az, ahogy a lakosság fogadta a kisfilmeket.

Tovább olvasom    

Stratégiai megállapodást írt alá az OTP Egészségpénztár és a Budai Egészségközpont

Stratégiai megállapodást írt alá az OTP Egészségpénztár és a Budai Egészségközpont

A korábbi várakozásoknak megfelelően 2017 rekordévet jelentett az OTP Egészségpénztár számára az egyéni befizetések tekintetében – derült ki a Pénztár és a Budai Egészségközpont stratégiai megállapodása kapcsán szervezett sajtóreggelin. A 2016-os 27 százalékos bővülést követően tavaly több mint 36 százalékkal, 5,65 milliárd forintra nőtt az egyéni tagok által egy éven belül befizetett összegek nagysága. A mintegy 250 000 taggal rendelkező OTP Egészségpénztár és az éves szinten mintegy 220 000 beteget kiszolgáló Budai Egészségközpont célja, hogy a most aláírt együttműködés segítségével további több százezer hazai lakos számára tegye elérhetővé az egészséges életmód feltételeit.

Tovább olvasom    

Legyen csapatunk tagja a 33. SPAR Budapest Maratonon!

Kedves Pénztártag!

Futó

Tisztelettel szeretnénk meghívni Önt is az OTP Egészségpénztár és stratégiai partnerünk, a Budai Egészségközpont közös csapatába a 33. SPAR Budapest Maratonra! A felhívással Pénztárunk az egészséges életmódra, illetve a mindennapos testmozgásra igyekszik felhívni a figyelmet. Az első 100 pénztártagunk nevezését az OTP Egészségpénztár biztosítja – így semmilyen anyagi teherrel nem jár! A futóversenyre a jelentkezés limitált, a 100 leggyorsabb jelentkező nevezését tudjuk véglegesíteni.

Tovább olvasom    

Gratulálunk a „Tavaszváró” elnevezésű nyereményjáték nyerteseinek

vásárlási utalvány

Lezárult az OTP Egészségpénztár „Tavaszváró” elnevezésű nyereményjátéka és hamarosan kiküldésre kerülnek elektronikus formában az 50.000 Ft értékű vásárlási utalványok. Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves új Pénztártagnak a játékban való részvételt.

Tovább olvasom    

Készítse fel immunrendszerét a nyárra

Készítse fel immunrendszerét a nyárra

A D-vitamin az egyik legősibb vegyülete szervezetünknek, melyre szinte valamennyi szervrendszerünk megfelelő működéséhez szükség van. Hiánya vagy alacsony szintje számos betegség kockázatát növelheti. A D-vitamin hiány leggyakoribb télen és tavasszal, a nyáron és ősszel mérhető 50-60% körüli érték erre az időszakra 70-80%-ra emelkedik.

A D-vitamin legismertebb hatása a csontok épségének megőrzése, mely döntő mértékben a kalcium-háztartás szabályozásán keresztül történik. A Kalcium a csontok alapvető építőanyaga, mely a bélből szívódik fel, s ehhez pedig D-vitamin szükséges.

Tovább olvasom    

Tájékoztató a 2017. évi adóigazolásról

Tájékoztató a 2017. évi adóigazolásról

Az OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár 2018. január 31. napjáig minden Pénztártagja számára megküldte a 2017. évi adó-visszatérítésre jogosító befizetésekről, valamint az adóköteles és jogosulatlan tételekről az igazolást. 209.277 db került postai úton feladásra, míg 42.967 adóigazolást elektronikus úton küldtünk meg. 2017-ben Pénztártagjaink összesen közel 1 milliárd forintot igényeltek vissza, a 2017-re vonatkozó befizetések alapján ez a következő évben jócskán meg fogja haladni az 1 milliárd forintot.

Tovább olvasom    

Tagdíjhátralék/tagdíjkövetelés az adóigazoláson

Tagdíjhátralék/tagdíjkövetelés az adóigazoláson

A 2017-es évről kiállított adóigazolások 2018. január 31-ig kiküldésre kerültek az OTP Egészségpénztár tagjainak. Az adóigazolással megküldött egyéni számlaértesítőben (Tájékoztató adatok 2017. évről) tájékoztatásul közöltük a Pénztár által nyilvántartott tagdíjkövetelés összegét, mellyel kapcsolatosan igen sok kérdés érkezett, ami tisztázásra szorul.

Tovább olvasom    

NYEREMÉNYJÁTÉK A SPORT JEGYÉBEN – 4 HÉT, 100 AJÁNDÉK

Járjon jobban, játsszon gyorsan!

Lóhere_2

Örülne egy jó futócipőnek, vagy minőségi túracipőnek? Régi vágya egy roller? Netán új kerékpárral szeretne suhanni? Jó hírünk van, hiszen bármelyik mozgásforma a kedvence, a választható nyereményekkel örömtelibbé teheti a mozgás perceit! FUTÓCIPŐ VAGY TÚRACIPŐ UTALVÁNNYAL, ROLLERREL, ILLETVE KERÉKPÁRRAL is gazdagodhat, amennyiben OTP Egészségpénztári számlájára 2018. szeptember 17. és október 14. között fizet be 15.000 Ft-ot (egyösszegben, bankkártyával vagy átutalással). A befizetés mellett még egy regisztrációt szükséges végrehajtania, és ha Önnek kedvez a szerencse a sorsoláskor, akkor boldogan haza is viheti nyereményét! Ráadásul megtakarítása is sokra megy, hiszen az adó-visszatérítésnek köszönhetően 20%-kal nő az összege! Ön melyik ajándéknak örülne?

Tovább olvasom    

Sikert sikerre halmoz az OTP Egészségpénztár kampánya

Sikert sikerre halmoz az OTP Egészségpénztár kampánya

A tavaly tavasszal indult, „A Munka nem várhat” kampányunk, számos elismerésben részesült az elmúlt időszakban. A kampány az állami egészségügyi intézményekben tapasztalható hosszú és kiszámíthatatlan várakozási idők és a munka összeegyeztetésének kihívásaira helyezte a hangsúlyt, ezáltal az öngondoskodás fontosságára hívta fel a figyelmet.

Tovább olvasom    

Nyereményjáték (módosított feltételek) - Tegyen AKTÍVAN AZ EGÉSZSÉGÉRT

Nyereményjáték - Tegyen AKTÍVAN AZ EGÉSZSÉGÉRT

Fizessen be pénztári számlájára minimum 30.000 Ft-ot és nyerjen értékes, beépített pulzusmérővel rendelkező okos sportórát 64.900 Ft értékben*!

100 db POLAR A370, beépített pulzusmérővel rendelkező okos sportórát sorsolunk ki, összesen 6,5 millió Ft* értékben azon tagok között, akik 2017. szeptember 1. (péntek) 00 óra – 2017. október 16. (hétfő) 24. (kedd) 23 óra 59 perc között minimum 30.000 Ft-os egyösszegű egyéni befizetést teljesítenek pénztári számlájukra az „Aktívan az egészségért” nyereményjáték szabályzatban meghatározott feltételek mellett.

* Javasolt fogyasztói ár.

Tovább olvasom    

Gratulálunk az E-regisztráció nyereményjátékának nyerteseinek!

Gratulálunk!

Lezárult az OTP Egészségpénztár E-regisztráció elnevezésű nyereményjátéka és hamarosan postára adjuk a 8 GB-os (OTP Cafeteria kártya formájú) pendrive-okat. Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves Pénztártagnak a játékban való aktív részvételt és egyben minden játékosnak gratulálunk, hiszen így Ön is tett egy lépést környezetünk megóvása érdekében.
A részleteket és a nyertesek listáját a lenti linken tekintheti meg.

Tovább olvasom    

Tájékoztató

Az OTP Országos Egészség és Önsegélyező Pénztár Igazgatótanácsa a Pénztár Alapszabálya 79. §-a szerint 2017. május 30. napjára Küldöttközgyűlést hív össze, a meghívó itt olvasható.

Tájékoztató

Tájékoztatjuk kedves tagjainkat, hogy 2017-ben az OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár Küldött választást fog tartani.

Részletek

A 2017 évi Küldöttválasztás küldött/pótküldött jelöltjei

Tagdíjhátralék/tagdíjkövetelés az adóigazoláson

Tagdíjhátralék/tagdíjkövetelés az adóigazoláson

A 2016-os évről kiállított adóigazolások 2017. január 31-ig kiküldésre kerültek az OTP Egészségpénztár tagjainak. Az adóigazolással megküldött egyéni számlaértesítőben (Tájékoztató adatok 2016. évről) tájékoztatásul közöltük a Pénztár által nyilvántartott tagdíjkövetelés összegét, mellyel kapcsolatosan igen sok kérdés érkezett, ami tisztázásra szorul.

Tovább olvasom    

Vegye igénybe elektronikus iratküldő szolgáltatásunkat és Nyerjen
egy Pendrive-ot!

Nyerjen egy Pendrive-ot!

Amennyiben 2017. március végéig bejelentkezik az elektronikus levelezésre és regisztrál a www.otpportalok.hu oldalon, akkor Öné lehet a 100 darab 8 GB-os (OTP Cafeteria kártya formájú) pendrive egyike.

Tegyen Ön is egy lépést környezetünk megóvása érdekében!

Tovább olvasom    

Legfontosabb szűrővizsgálatok

Legfontosabb szűrővizsgálatok

Mikor vizsgáltatta meg utoljára látását, vagy anyajegyeit? Figyel Ön a szívére eleget? Tudja, hogy mi az optimális vércukorszint, és hogy az Öné az-e? Nagyon fontos, hogy mi magunk figyeljünk oda az egészségünkre, és hogy a helyes táplálkozás és a rendszeres testmozgás mellett időként eljárjunk szűrésekre is. Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül összefoglaltuk a legfontosabb szűrővizsgálatokat és azok javasolt idejét. Tekintse át és ellenőrizze, hogy Ön mikor vett részt az alábbi vizsgálatokban.

Tovább olvasom    

Tájékoztató a 2016. évi pénztári adóigazolásról

Adóbevallás

Az OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár 2017. január 31. napjáig minden Pénztártagja számára megküldte a 2016. évi adójóváírásra jogosító befizetésekről, valamint az adóköteles és jogosulatlan tételekről az igazolást. 194.632 db került postai úton feladásra, míg 36.727 adóigazolást elektronikus úton küldtünk meg.
Amennyiben Ön még nem jelentkezett be az elektronikus kommunikációra, akkor ezt most tegye meg, hogy jövőre már Ön is az elsők között kapja meg adóigazolását.
Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani pénztártagjainknak az adóigazolás megfelelő kitöltésében.

Tovább olvasom    

Gratulálunk a „Feltöltöm magam” nyereményjáték nyerteseinek

ep_ftm1

Lezárult az OTP Egészségpénztár „Feltöltöm magam” elnevezésű nyereményjátéka és hamarosan postára adjuk a hordozható telefontöltőket. Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves Pénztártagnak a játékban való aktív részvételt és egyben minden játékosnak gratulálunk, hiszen a feltöltéssel vélhetően jogosulttá vált a 20%-os adó-visszatérítés érvényesítésére is. A részleteket és a nyertesek listáját a lenti linken tekintheti meg.

Tovább olvasom    

Töltse fel Egészségkártyáját, Nyerje meg a 200 db hordozható telefontöltő egyikét,
és érvényesítse az 500 Ft-os kupont is!


ep_ftm1A nagy érdeklődésre való tekintettel újraindítjuk játékunkat melyben azok a Pénztártagok, akik kártyás befizetést hajtanak végre saját számlájukra a Simple alkalmazáson keresztül, megnyerhetik a 200 power bank egyiket. A nagy nyerési esély miatt most is sok játékosra számítunk. Annyit elárulunk, hogy szeptember végéig kb. 900 tag számlájára érkezett feltöltés.

Tovább olvasom    

Gratulálunk a „Feltöltöm magam” nyereményjáték nyerteseinek

Feltöltöm Magam

Lezárult az OTP Egészségpénztár „Feltöltöm magam” elnevezésű nyereményjátéka és hamarosan postára adjuk a hordozható telefontöltőket. Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves Pénztártagnak a játékban való aktív részvételt és egyben minden játékosnak gratulálunk, hiszen a feltöltéssel vélhetően jogosulttá vált a 20%-os adó-visszatérítés érvényesítésére is. A részleteket és a nyertesek listáját a lenti linken tekintheti meg.

Tovább olvasom    

Első befizetése 20%-kal többet ér!

Első befizetése 20%-kal többet ér!

Most különösen érdemes csatlakozni az OTP Pénztárakhoz! Gondoskodjon már ma nyugodt nyugdíjas éveiről és családja egészséges jövőjéről! Legyen tag egyszerre az OTP Nyugdíjpénztárban és az OTP Egészségpénztárban is! Jutalmul első befizetése 20%-át visszautaljuk bankszámlájára, ráadásul 20% adó-visszatérítésre is jogosulttá válthat!

Tovább olvasom    

Töltődjön fel és gondoskodjon egészségéről!

Töltődjön fel és gondoskodjon egészségéről!

2015. július 31-én lezárult az OTP Egészségpénztár „Töltődjön fel és gondoskodjon egészségéről” kampánya. Mindazoknak, akik az akció keretében léptek be az OTP Egészségpénztárba és teljesítették a Nyereményszabályzatban részletezett feltételeket, az OTP Egészségpénztár 2015. szeptember 15-ig 3.000 forintot utalt át az AMEX hitelkártya számlájukra.

Részletek    

2014-től már 150.000 Ft-ot lehet visszaigényelni

ep_penz_erme_kicsiHasználja ki Ön is az állam által nyújtott, egészségpénztári megtakarításokat támogató kedvezményeket! A 2013-as évben - alapesetben - csak 100.000 Ft volt az az összeg, melyet az állami adóhatóságtól visszaigényelhettünk az egészségpénztárba teljesített egyéni befizetéseink után, azonban 2014-ben a hatályos jogszabályok változásának eredményeképpen ez az összeg már 150.000 Ft-ra emelkedett. Éljen vele Ön is, használja ki!!

Tovább olvasom    

OTP FeltöltöMMagam - Töltse fel Egészségkártyáját és Nyerje meg a 200 db power bank egyikét!

OTP FeltöltöMMagam

Az OTP Egészségpénztár és a Simple okostelefon alkalmazás kifejlesztett, a magyar piacon elsőként egy új szolgáltatást, mely 2016. február közepe óta érhető el. Az OTP Egészségpénztár tagjai mostmár bárhol, bármikor, azonnal feltölthetik egészségpénztári egyenlegüket egy bankkártyáról (akár betéti, akár hitelkártya), és ezzel sokkal rugalmasabban tudják kezelni a pénztári befizetéseket, akár váratlan kiadások esetén is. A korábbi hagyományos tagdíjbefizetéstől eltérően a SIMPLE okostelefon alkalmazással azonnal befizetési tranzakciót kezdeményezhetnek. Töltsön fel az OTP Simple okostelefon alkalmazás segítségével
2016. május 17. – 2016. június 30. között egészségkártyájára legalább 10.000 Ft-ot, regisztráljon a játékra, és az Öné lehet egy a 200 db kisorsolásra kerülő power bankból (hordozható telefontöltő)!

Tovább olvasom    

Tisztelt Pénztártagunk!

A 2016. május 25.-én megtartott Küldöttközgyűlés tájékoztató anyagát az alábbi linkre kattintva olvashatják.

Részletek

Tájékoztató a pénztári adóigazolásról

Tájékoztató a pénztári adóigazolásról

Az év végi pihenés után az OTP Egészségpénztár munkatársai nagy lendülettel kezdték az újévet, hogy azt a sok adóigazolást mindenki időben megkaphassa. Ennek eredményeképpen az OTP Egészségpénztár 2016. január végén elindította a 2015. évi adó-visszatérítésre jogosítóbefizetésekről, az esetleges adóköteles tételekről szóló igazolást és a számlaegyenleg értesítőt.

Tovább olvasom    

Munkáltató, Egészségpénztári szolgáltató és Tagszervező Partnereink figyelem!

OTP Portálok

2015. október 16-tól az OTP Portálok oldalon (www.otpportalok.hu) egy felhasználói azonosítóval (felhasználó név és jelszó) léphet be, hogy elintézhesse:

 • az OTP Egészségpénztárba átutalt munkáltatói tagdíj bevallásainak feltöltését, valamint a tagszervezői jutalék elszámolások és szolgáltatói utalások analitikájának letöltését,
 • az OTP SZÉP kártya rendeléseket és feltöltéseket, kereskedői tranzakciókat,
 • az OTP Nyugdíjpénztárba átutalt munkáltatói tagdíj bevallásainak feltöltését,
 • az OTP Cafeteria Nyilatkoztató felületen keresztül a teljes béren kívüli nyilatkoztatást.

Javasoljuk, hogy ellenőrizze, az OTP Egészségpénztárnál az OTP Pénztárszolgáltatónál, és az OTP Nyugdíjpénztárnál milyen e-mail címmel kérte regisztrációját, amennyiben ezek eltérnek, cégszerűen aláírt levélben jelezze az adott szervezet felé, hogy melyik felhasználói azonosítóját szeretné a jövőben használni (e-mail címet, nevet, telefonszámot mindenképpen tüntessen fel a levelében).

Ha még nincs regisztrálva a Pénztárakra a Portálon, igényeljen hozzáférést.

Az OTP Egészségpénztár 2016. március 1-től önsegélyező pénztári szolgáltatásokat is nyújthat.

Tisztelt Pénztártagunk!

A 2016. január 28-i Küldöttközgyűlés döntött a Pénztár nevének módosításáról, valamint arról, hogy
az OTP Egészségpénztár 2016. március 1-től önsegélyező pénztári szolgáltatásokat is nyújthat.

Tovább olvasom    

Átalakul a tagi Internetes Számlaforgalom Lekérdező Rendszer

OTP Portálok

2015. október 16-án elindult az www.otpportalok.hu, ahol már nem csak az egészségpénztári egyenlegét érheti el, hanem egy regisztrációval már:

 • az OTP Nyugdíjpénztárnál vezetett számlájának egyenlegét, és forgalmát,
 • az OTP SZÉP kártya egyenlegét, és forgalmát,
 • és akár nyilatkozhat béren kívüli juttatásairól is, az OTP Cafeteria nyilatkoztató felületen.

Tovább    

Az OTP Országos Egészség és Önsegélyező Pénztár Igazgatótanácsa a Pénztár Alapszabálya 79. §-a szerint 2016. december 20. napjára Küldöttközgyűlést hív össze, meghívó itt olvasható.

Ha most lesz az OTP Egészségpénztár tagja, akkor minden belépési költséget mi állunk 150 ezer forint befizetésig!

Most mi álljuk a költségeket!

Az OTP Egészségpénztár „EGÉSZSÉG+IDŐ+PÉNZ” elnevezésű Kampánya keretében belépő pénztártagok térítésmentesen jutnak hozzá első egészségkártyájukhoz, valamint a 2017. május 31-ig beérkezett (legfeljebb 150.000,- Ft) befizetést terhelő levonások összegének (maximum 11.840,- Ft-nak) bankszámlára történő visszatérítésére. Emellett az újonnan belépők is természetesen jogosulttá válhatnak a befizetéseik után járó 20 százalékos adó-visszatérítésre.

Tájékoztatjuk Pénztártagjainkat, hogy az akció lezárult és a nyertesek értesítése július 12-ig történik meg e-mailben.

Tovább olvasom    

Tájékoztató

A következő linkre kattintva olvashatják a 2017. május 30.-án tartott Küldöttközgyűlésről a tájékoztatót.

Movember
Mi a jelentősége a prosztataszűrésnek?

Movember

A prosztatarák a magyar betegségstatisztikában, gyakoriságban a tüdő-, a bélrendszeri és a bőrrákok után következik. Nálunk évente 4-5000 férfiban mutatnak ki addig nem ismert prosztatarákot, és mintegy 1300 beteg halálát okozza. Erre a magas arányra az a magyarázat, hogy az újonnan felfedezett, többnyire tünetmentes betegek nagy része az észleléskor már előrehaladott illetve áttétes rákot hordoz. Ez pedig sokszor nem teszi lehetővé már a teljes körű kezelést. Alapvető fontosságú tehát, hogy minél korábban fedezzük fel a betegséget, hiszen a korai kezelés teljes gyógyulással kecsegtet.

Tovább olvasom    

Gratulálunk az „Aktívan az egészségért” elnevezésű nyereményjáték nyerteseinek

Gratulálunk az „Aktívan az egészségért” elnevezésű nyereményjátékának, nyerteseinek

Lezárult az OTP Egészségpénztár „Aktívan az egészségért” elnevezésű nyereményjátéka és hamarosan kiküldésre kerülnek GLS futárszolgálattal a POLAR A370 okos sportórák. Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves Pénztártagnak a játékban való aktív részvételt, hiszen 1.782 fő vett részt a sorsolásban.

A részleteket és a nyertesek listáját a lenti linken tekintheti meg.

Tovább olvasom    

Tájékoztató

Az OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár Igazgatótanácsa a Pénztár Alapszabálya 79. §-a szerint 2017. december 21. napjára Küldöttközgyűlést hív össze, a meghívó itt olvasható.

5 fontos teendő az év végén, ha Pénztártagok vagyunk!

5 fontos teendő az év végén, ha Pénztártagok vagyunk!

Ismét itt a december, amikor a legtöbb Pénztártag elgondolkodik azon, hogy mennyit fizessen be év végén egyénileg a pénztári számlájára. Alábbi cikkünkben segítünk abban hogyan teljesítet befizetést, de sok más hasznos információt is meg szeretnénk osztani Önökkel. Összeszedtük az 5 legfontosabb dolgot, amire célszerű figyelni év végén:

 • Ne hagyja utolsó pillanatra a befizetést, mert december 28-a után már késő lehet!
 • Ellenőrizze, hogy vett-e igénybe jogalap nélküli vagy személyi jövedelemadó köteles szolgáltatást!
 • Kösse le pénzét 10%-ért!
 • 2017-es számlák benyújtási határideje március 31!
 • Ha eddig nem tette, igényelje e-kommunikációs szolgáltatásukat!

Tovább olvasom    

15 év az egészségügyi öngondoskodás élvonalában

ep_15_ev

Innovatív pénztárhoz méltóan rendhagyó eseményen ünnepelte születésnapját az OTP Egészségpénztár. Az eseményen Studniczky Ferenc beszámolt arról, hogy az eddigi 15 év során összesen több mint 100 milliárd forintnyi befizetés és 310 000 tag érkezett a pénztárhoz. Utóbbiak közül 241 000-en továbbra is bíznak a hazai piac legnagyobb egészségpénztárában.

Tovább olvasom    

Tavaszváró nyereményjáték

Csatlakozzon most az OTP Egészségpénztárhoz, és nyerje meg a 100 db 50.000 forint értékű vásárlási utalvány egyikét!

Ha most online csatlakozik az OTP Egészségpénztárhoz és legalább 24.000 forintot be is fizet pénztári számlájára, részt vesz „Tavaszváró” akciónkban, ahol megnyerheti a 100 db 50.000 forintos vásárlási utalvány egyikét. Így amellett, hogy élhet a pénztártagsággal járó kedvezményekkel, most még meglepheti magát (vagy szeretteit) egészségmegőrző termékekkel.

Tovább olvasom    

Tájékoztató

Az OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár Igazgatótanácsa a Pénztár Alapszabálya 79. §-a szerint 2018. május 29. napjára Küldöttközgyűlést hív össze, a meghívó itt olvasható.

Tájékoztató

Az OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár Igazgatótanácsa a Pénztár Alapszabálya 79. §-a szerint 2018. december 17. napjára Küldöttközgyűlést hív össze, a meghívóittolvasható.

Tisztelt Pénztártagok!
Tisztelt Érintettek!

Tájékoztatjuk, hogy személyes ügyfélszolgálatunk új címre költözése miatt frissítettük az Adatkezelési Tájékoztatóban szereplő elérhetőségeinket.

A módosított Adatkezelési Tájékoztató itt érhető el.

Tisztelt Pénztártag!
Tisztelt Érintettek!

Tájékoztatjuk, hogy a 2018. május 25-től kötelezően alkalmazandó EU által 2016/679. sz. alatt elfogadott Általános Adatvédelmi Rendelet alapján (GDPR) Adatkezelési Tájékoztatónk új, részletesebb rendelkezésekkel bővült.
Az Adatkezelési Tájékoztató részletesen tartalmazza, hogy az OTP Országos Egészség-és Önsegélyező Pénztár az érintettek (nem csak a pénztártagok) mely személyes adatait,  milyen célra, milyen jogalapokon kezeli.
Javasoljuk az Adatkezelési Tájékoztató szíves áttekintését, amely fontos információkat tartalmaz személyes adatai kezeléséről és az adatkezeléssel kapcsolatos érintett jogokról.

 
Vissza a pénztárválasztó oldalra
Ep híres játék
EP App
Egyszerű, gyors - Bankkártyás fizetés az otpportalok.hu oldalon
Gólyaváró
Adó-visszatérítés
Egyenleg- és számlaforgalom
Egyenleg

Kitölthető online belépési nyilatkozat

Partnereink aktuális ajánlatait, akcióit tekintheti meg!

Itt megtalálja szolgál- tatóink listáját és a kártyaelfogadó helyeket!

Munkatársaink várják az Ön hívását!

Aktuális nyomtatványa- inkat töltheti le!

Tudásbank
Postás Tagozat

A gyakran feltett kérdé- sekre válaszolunk!

Utolsó módosítás dátuma:
2019. január 28.