Növelje Ön is egészség- és önsegélyező pénztári befizetéseit egy gombnyomással

Oldal nyomtatása
ep_ftm2

Töltse fel egészségpénztári egyenlegét bárhol, bármikor úgy, hogy az azonnal jóváírásra is kerüljön. Igen azonnal, azaz a gomb lenyomását követően pár pillanaton belül. Sőt, nemcsak gyors, de a használata is egyszerű és mivel a feltöltés kártyás fizetésnek minősül, ezért banki tranzakciós díj (átutalási díj) nem terheli és ezen felül utána érvényesíthető a 20%-os adó-visszatérítés is (visszaigényelhető személyi jövedelemadó befizetés esetén).

Amennyiben Ön rendelkezik egészségpénztári kártyával, úgy van lehetősége arra, hogy azonnali tranzakcióval feltöltse egészségkártyáját (Cafeteria kártya) és már vásároljon is. Ezt már három felületen is megteheti:

 • Az egyik a Pénztár saját telefonos alkalmazása ahol bankkártyájáról feltöltheti egészségkártyáját, amennyiben Ön rendelkezik egészségkártyával,
 • A másik a Pénztár Számlaforgalom Lekérdező Felületén (www.otpportalok.hu) érhető el, ahol be tud fizetni saját számlájára akkor is ha van egészségkártyája és akkor is ha nincsen. A befizetéshez a direkt link az alábbi: https://magan.ep.otpportalok.hu/uj-feltoltes-inditasa/
 • És a harmadik a Simple alkalmazásban érhető el, de csak azon Pénztártagok számára, akik rendelkeznek egészségkártyával

Hogyan fizethet bankkártyájával az OTP Egészségpénztár telefonos alkalmazásának segítségével?

 1. Töltse le az OTP Egészségpénztár telefonos alkalmazását, amely elérhető iOS, Android rendszereken.
 2. Ha még nem rendelkezik az OTP Portálok oldalon regisztrációval, akkor Regisztráljon, mint felhasználó.
 3. Jelentkezzen be az alkalmazásba az OTP Portálok oldalon megadott felhasználónévvel és jelszóval.
 4. Ezt követően az alkalmazáson belül válassza ki a "Feltöltés” menüpontot, és adja meg a feltölteni kívánt összeget és egészségpénztári kártyájának (OTP Cafeteria kártya) számát.
 5. Adja meg terhelendő bankkártyájának adatait.
 6. A feltöltésre kerülő összeg 92%-ának* jóváírása azonnal megtörténik, ezt követően a megszokott módon fizethet OTP Egészségkártyája (OTP Cafeteria kártya) segítségével.
 7. Ellenőrizze OTP egészségpénztári egyenlegét, hogy valóban elegendő-e a vásárláshoz.*Az esetleges további 4% (ha a pénztártag részére tárgyévben érkezett befizetés meghaladta a 100.000,- Ft-ot) a könyvelés megtörténtét és egyenleg frissítését követően (5-7 nap) lesz majd elérhető az egyéni számlán.

Hogyan fizethet be a www.otpportalok.hu weboldalon?

 1. Látogasson el a www.otpportalok.hu weboldalra és válassza az OTP Egészségpénztár menüpontban a kártyás feltöltést, vagy kattintson közvetlenül az alábbi linkre: https://magan.ep.otpportalok.hu/uj-feltoltes-inditasa/
 2. Adjon meg a kért azonosító adatok közül legalább kettőt (okiratszám, születési dátum, kártyaszám).
 3. Adja meg a befizetni kívánt összeget.
 4. Az OTP Bank fizető felületén (OTPdirekt) adja meg azon bankkártyájának a számát, amelyről a befizetést teljesíteni kívánja.
 5. Amennyiben rendelkezik egészségkártyával (OTP Cafeteria kártya), akkor a feltöltésre kerülő összeg 92%-ának* jóváírása azonnal megtörténik, ezt követően a megszokott módon fizethet OTP Egészségkártyája (OTP Cafeteria kártya) segítségével. Amennyiben nem rendelkezik egészségkártyával, akkor a jóváírás nagyjából 2-3 napot vesz igénybe.
  *Az esetleges további 4% (ha a pénztártag részére tárgyévben érkezett befizetés meghaladta a 100.000,- Ft-ot) a könyvelés megtörténtét és egyenleg frissítését követően (5-7 nap) lesz majd elérhető az egyéni számlán.

Hogy használja a Simple alkalmazást?

Csak néhány egyszerű lépést kell megtennie:

 1. Töltse le a Simple alkalmazást, amely elérhető iOS, Android és Windows Phone rendszereken.
 2. Regisztráljon, mint felhasználó.
 3. Regisztrálja a Bankkártyáját az alkalmazásban.
 4. Ezt követően az alkalmazáson belül válassza ki a "Pénztárcám, pénzügyeim, OTP Egészségpénztár” menüpontot, és adja meg egészségpénztári kártyájának (OTP Cafeteria kártya) számát valamint a feltölteni kívánt összeget.
 5. A feltöltésre kerülő összeg 92%-ának* jóváírása azonnal megtörténik, ezt követően a megszokott módon fizethet OTP Egészségkártyája (OTP Cafeteria kártya) segítségével.
 6. Ellenőrizze OTP egészségpénztári egyenlegét, hogy valóban elegendő-e a vásárláshoz.

*Az esetleges további 4% (ha a pénztártag részére tárgyévben érkezett befizetés meghaladta a 100.000,- Ft-ot) a könyvelés megtörténtét és egyenleg frissítését követően (5-7 nap) lesz majd elérhető az egyéni számlán.

A feltöltésről készült bemutató filmet ide kattintva tekintheti meg.

További részletes információk a www.feltoltommagam.hu oldalon olvashatók.
A részletes tájékoztató a Feltöltömmagam szolgáltatás használatához itt érhető el.

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételeket megtalálja az oldalon közzétett szabályzatban.

 
Vissza a pénztárválasztó oldalra
Ep híres játék
EP App
Egyszerű, gyors - Bankkártyás fizetés az otpportalok.hu oldalon
Gólyaváró
Adó-visszatérítés
Egyenleg- és számlaforgalom
Egyenleg

Kitölthető online belépési nyilatkozat

Partnereink aktuális ajánlatait, akcióit tekintheti meg!

Itt megtalálja szolgál- tatóink listáját és a kártyaelfogadó helyeket!

Munkatársaink várják az Ön hívását!

Aktuális nyomtatványa- inkat töltheti le!

Tudásbank
Postás Tagozat

A gyakran feltett kérdé- sekre válaszolunk!

Utolsó módosítás dátuma:
2018. augusztus 09.