Gratulálunk a „Feltöltöm magam” nyereményjáték nyerteseinek

Oldal nyomtatása
ep_ftm1

Lezárult az OTP Egészségpénztár „Feltöltöm magam” elnevezésű nyereményjátéka. Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves Pénztártagnak a játékban való aktív részvételt és egyben minden játékosnak gratulálunk, hiszen a feltöltéssel vélhetően jogosulttá is vált a 20%-os adó-visszatérítés érvényesítésére is. A játékban azokat díjaztuk, akik az OTP Simple okostelefon alkalmazás segítségével, egy alkalommal egy összegben legalább 5.000 Ft feltöltést teljesítettek és regisztráltak a jatek@otpep.hu e-mail címen 2016. október 10. és november 30. között. A nyerteseket e-mailben is értesítjük.

A sorsolásról készült jegyzőkönyv és a nyertesek listája az alábbiakban olvasható. A játék részleteivel kapcsolatosan a nyereményjáték szabályzatát itt olvashatja el.

A nyereményeikhez gratulálunk!

Továbbra is figyeljék honlapunkat és Facebook oldalunkat, hogy időben értesülhessenek legújabb nyereményjátékunkról!

Növelje Ön is egészség- és önsegélyező pénztári befizetéseit egy gombnyomással

Töltse fel egészségpénztári egyenlegét bárhol, bármikor úgy, hogy az azonnal jóváírásra is kerüljön. Igen azonnal, azaz a gomb lenyomását követően pár pillanaton belül. Sőt, nemcsak gyors, de a használata is egyszerű és mivel a feltöltés kártyás fizetésnek minősül, ezért banki tranzakciós díj (átutalási díj) nem terheli és ezen felül utána érvényesíthető a 20%-os adó-visszatérítés is (visszaigényelhető személyi jövedelemadó befizetés esetén).

Ha Ön a Simple alkalmazás segítségével kívánja feltölteni az egyenlegét, akkor ezt még Karácsony előtt tegye meg. December 28-ától 31-ig átmenetileg nem lesz elérhető a szolgáltatás a jogszabályi feltételek miatt. Csak így tudjuk elkerülni az esetleges félreértéseket, ugyanis a bankkártyával megfizetett összegek is csak két nappal később érkeznek meg a Pénztárhoz, így bár úgy tűnhetne, hogy a december 30-án elindított kártyás fizetés is jóváírásra kerül 2016-ban, azonban ennek jóváírása már csak 2017-ben tud megtörténni, így a 2016-os évben az adó-visszatérítés sem lesz érvényesíthető utána.

Hogy használja az alkalmazást?

ep_ftm2

Csak néhány egyszerű lépést kell megtennie:

  1. Töltse le a Simple alkalmazást, amely elérhető iOS, Android és Windows Phone rendszereken.
  2. Regisztráljon, mint felhasználó.
  3. Regisztrálja a Bankkártyáját az alkalmazásban.
  4. Ezt követően az alkalmazáson belül válassza ki a "Pénztárcám, pénzügyeim, OTP Egészségpénztár” menüpontot, és adja meg egészségpénztári kártyájának (OTP Cafeteria kártya) számát valamint a feltölteni kívánt összeget.
  5. A feltöltésre kerülő összeg 92%-ának* jóváírása azonnal megtörténik, ezt követően a megszokott módon fizethet OTP Egészségkártyája (OTP Cafeteria kártya) segítségével.
  6. Ellenőrizze OTP egészségpénztári egyenlegét, hogy valóban elegendő-e a vásárláshoz.

*Az esetleges további 4% (ha a pénztártag részére tárgyévben érkezett befizetés meghaladta a 100.000,- Ft-ot) a könyvelés megtörténtét és egyenleg frissítését követően (5-7 nap) lesz majd elérhető az egyéni számlán.

A feltöltésről készült bemutató filmet ide kattintva tekintheti meg.

További részletes információk a www.feltoltommagam.hu oldalon olvashatók.
A részletes tájékoztató a Feltöltömmagam szolgáltatás használatához itt érhető el.

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételeket megtalálja az oldalon közzétett szabályzatban.

 
Vissza a pénztárválasztó oldalra
Utolsó módosítás dátuma:
2016. december 20.