Üdvözöljük az OTP Egészségpénztár honlapján!

Gratulálunk a „Tavaszváró” elnevezésű nyereményjáték nyerteseinek

vásárlási utalvány

Lezárult az OTP Egészségpénztár „Tavaszváró” elnevezésű nyereményjátéka és hamarosan kiküldésre kerülnek elektronikus formában az 50.000 Ft értékű vásárlási utalványok. Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves új Pénztártagnak a játékban való részvételt.

Tovább olvasom    

Tisztelt Pénztártag!
Tisztelt Érintettek!

Tájékoztatjuk, hogy a 2018. május 25-től kötelezően alkalmazandó EU által 2016/679. sz. alatt elfogadott Általános Adatvédelmi Rendelet alapján (GDPR) Adatkezelési Tájékoztatónk új, részletesebb rendelkezésekkel bővült.
Az Adatkezelési Tájékoztató részletesen tartalmazza, hogy az OTP Országos Egészség-és Önsegélyező Pénztár az érintettek (nem csak a pénztártagok) mely személyes adatait,  milyen célra, milyen jogalapokon kezeli.
Javasoljuk az Adatkezelési Tájékoztató szíves áttekintését, amely fontos információkat tartalmaz személyes adatai kezeléséről és az adatkezeléssel kapcsolatos érintett jogokról.

Készítse fel immunrendszerét a nyárra

Készítse fel immunrendszerét a nyárra

A D-vitamin az egyik legősibb vegyülete szervezetünknek, melyre szinte valamennyi szervrendszerünk megfelelő működéséhez szükség van. Hiánya vagy alacsony szintje számos betegség kockázatát növelheti. A D-vitamin hiány leggyakoribb télen és tavasszal, a nyáron és ősszel mérhető 50-60% körüli érték erre az időszakra 70-80%-ra emelkedik.