Üdvözöljük az OTP Egészségpénztár honlapján!

OTP FeltöltöMMagam - Töltse fel Egészségkártyáját és Nyerje meg a 200 db power bank egyikét!

OTP FeltöltöMMagam

Az OTP Egészségpénztár és a Simple okostelefon alkalmazás kifejlesztett, a magyar piacon elsőként egy új szolgáltatást, mely 2016. február közepe óta érhető el. Az OTP Egészségpénztár tagjai mostmár bárhol, bármikor, azonnal feltölthetik egészségpénztári egyenlegüket egy bankkártyáról (akár betéti, akár hitelkártya), és ezzel sokkal rugalmasabban tudják kezelni a pénztári befizetéseket, akár váratlan kiadások esetén is. A korábbi hagyományos tagdíjbefizetéstől eltérően a SIMPLE okostelefon alkalmazással azonnal befizetési tranzakciót kezdeményezhetnek. Töltsön fel az OTP Simple okostelefon alkalmazás segítségével
2016. május 17. – 2016. június 30. között egészségkártyájára legalább 10.000 Ft-ot, regisztráljon a játékra, és az Öné lehet egy a 200 db kisorsolásra kerülő power bankból (hordozható telefontöltő)!

Tovább olvasom    

Tájékoztató a pénztári adóigazolásról

Tájékoztató a pénztári adóigazolásról

Az év végi pihenés után az OTP Egészségpénztár munkatársai nagy lendülettel kezdték az újévet, hogy azt a sok adóigazolást mindenki időben megkaphassa. Ennek eredményeképpen az OTP Egészségpénztár 2016. január végén elindította a 2015. évi adó-visszatérítésre jogosítóbefizetésekről, az esetleges adóköteles tételekről szóló igazolást és a számlaegyenleg értesítőt.

Tovább olvasom    

Az OTP Egészségpénztár 2016. március 1-től önsegélyező pénztári szolgáltatásokat is nyújthat.

Tisztelt Pénztártagunk!

A 2016. január 28-i Küldöttközgyűlés döntött a Pénztár nevének módosításáról, valamint arról, hogy
az OTP Egészségpénztár 2016. március 1-től önsegélyező pénztári szolgáltatásokat is nyújthat.

Tovább olvasom    

Ismét bővült az OTP Egészségpénztár elektronikus kommunikációs szolgáltatása

Ismét bővült az OTP Egészségpénztár elektronikus kommunikációs szolgáltatása

Szeretné adóigazolását a lehető leggyorsabban az elsők között megkapni? Szeretne elektronikus levélben értesülni a számlák kifizetéséről, vagy a számlájára beérkező jóváírásokról? Amennyiben bejelentkezik az elektronikus kommunikációs szolgáltatásunkra, akkor fentiekről és még számos egyéb hasznos információról is tájékoztatást kaphat. Illetve ha mindez nem lenne elég, akkor regisztráljon a Pénztár Internetes Számlaforgalom Lekérdező Rendszerébe és egy gombnyomással tekintse meg a korábban kiküldött leveleket is.

Tovább    

Használja OTP egészségpénztári kártyáját már webshop-ban is!

Webshop

Az OTP Egészségpénztár folyamatos informatikai fejlesztései eredményeképpen egészségpénztári kártyáját már web-es vásárlásokhoz is használhatja a jogszabályokban előírt termékek vásárlására. Vásároljon Ön is egészségpénztári számláról elszámolható termékeket webáruházban. Intézze egészségpénztári vásárlásait is már kényelmesen, otthonról és a 20% adó-visszatérítésen túl, spóroljon idejével és energiájával is. Olvasson tovább, hogy megtudja, hol vásárolhat egészségpénztári kártyájával.

Tovább    

Átalakul a tagi Internetes Számlaforgalom Lekérdező Rendszer

OTP Portálok

2015. október 16-án elindult az www.otpportalok.hu, ahol már nem csak az egészségpénztári egyenlegét érheti el, hanem egy regisztrációval már:

  • az OTP Nyugdíjpénztárnál vezetett számlájának egyenlegét, és forgalmát,
  • az OTP SZÉP kártya egyenlegét, és forgalmát,
  • és akár nyilatkozhat béren kívüli juttatásairól is, az OTP Cafeteria nyilatkoztató felületen.

Tovább    

10% adó-visszatérítés egyéni befizetés nélkül?!

10% adó-visszatérítés egyéni befizetés nélkül?!

Igen, lehetséges. Kösse le pénzét két évre az OTP Egészségpénztárban és a jóváírásra kerülő hozam mellett a lekötés évében a lekötött összeg 10%-át visszaigényelheti a megszokott módon, az éves adóbevallásában. Amennyiben van olyan egyenlege a számlán, melyet nem tervez a közeljövőben felhasználni, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy kösse le a pénzét. Az így elért hozamot kamatadó sem fogja terhelni.

Tovább olvasom    

Munkáltató, Egészségpénztári szolgáltató és Tagszervező Partnereink figyelem!

OTP Portálok

2015. október 16-tól az OTP Portálok oldalon (www.otpportalok.hu) egy felhasználói azonosítóval (felhasználó név és jelszó) léphet be, hogy elintézhesse:

  • az OTP Egészségpénztárba átutalt munkáltatói tagdíj bevallásainak feltöltését, valamint a tagszervezői jutalék elszámolások és szolgáltatói utalások analitikájának letöltését,
  • az OTP SZÉP kártya rendeléseket és feltöltéseket, kereskedői tranzakciókat,
  • az OTP Nyugdíjpénztárba átutalt munkáltatói tagdíj bevallásainak feltöltését,
  • az OTP Cafeteria Nyilatkoztató felületen keresztül a teljes béren kívüli nyilatkoztatást.

Javasoljuk, hogy ellenőrizze, az OTP Egészségpénztárnál az OTP Pénztárszolgáltatónál, és az OTP Nyugdíjpénztárnál milyen e-mail címmel kérte regisztrációját, amennyiben ezek eltérnek, cégszerűen aláírt levélben jelezze az adott szervezet felé, hogy melyik felhasználói azonosítóját szeretné a jövőben használni (e-mail címet, nevet, telefonszámot mindenképpen tüntessen fel a levelében).

Ha még nincs regisztrálva a Pénztárakra a Portálon, igényeljen hozzáférést.

2014-től már 150.000 Ft-ot lehet visszaigényelni

ep_penz_erme_kicsiHasználja ki Ön is az állam által nyújtott, egészségpénztári megtakarításokat támogató kedvezményeket! A 2013-as évben - alapesetben - csak 100.000 Ft volt az az összeg, melyet az állami adóhatóságtól visszaigényelhettünk az egészségpénztárba teljesített egyéni befizetéseink után, azonban 2014-ben a hatályos jogszabályok változásának eredményeképpen ez az összeg már 150.000 Ft-ra emelkedett. Éljen vele Ön is, használja ki!!

Tovább olvasom    

Én már (jól) döntöttem, beléptem az OTP Egészségpénztárba

Én már (jól) döntöttem, beléptem az OTP EgészségpénztárbaBaráti társaságunk életkora megoszlik minden korosztályra, így az összejöveteleink témája is különböző. Sajnos az évek során egyre több alkalommal merült fel beszélgetéseink során az egészségi állapotunk, a betegségek, sérülések, illetve az egészségügyi ellátás témaköre. Számtalan összefüggésben tárgyaltuk már egymás között mindenkinek a gondjait.

Tovább olvasom    

Táppénz kiegészítése az OTP egészségpénztáron keresztül


penztarca_mentoovben_1Tudta, hogy a gyógyszerek vásárlásán túl a betegszabadság miatt kieső jövedelmét is kiegészítheti egészségpénztári egyenlegéből? A Kieső jövedelem pótlása 2007-től került bele az egészségpénztári szolgáltatások körébe. Az első évben még viszonylag kevesen vették igénybe ezt a szolgáltatásunkat, de napjainkra ez a szám már jelentősen megnövekedett. Takarékoskodjon előre Ön is, hogy az esetleges betegség ne jelentsen problémát családjának.

Tovább olvasom    

Tisztelt Pénztártagunk!

A 2016. május 25.-én megtartott Küldöttközgyűlés tájékoztató anyagát az alábbi linkre kattintva olvashatják.

Részletek

 
Vissza a pénztárválasztó oldalra
Tölts fel
Gólyaváró
Adó-visszatérítés
 
Egyenleg- és számlaforgalom
Egyenleg

Partnereink aktuális ajánlatait, akcióit tekintheti meg!

Itt megtalálja szolgál- tatóink listáját és a kártyaelfogadó helyeket!

Postás Tagozat

Kitölthető online belépési nyilatkozat

Munkatársaink várják az Ön hívását!

Aktuális nyomtatványa- inkat töltheti le!

Tudásbank
Utolsó módosítás dátuma:
2016. június 10.