Üdvözöljük az OTP Egészségpénztár honlapján!

15 év az egészségügyi öngondoskodás élvonalában

ep_15_ev

Innovatív pénztárhoz méltóan rendhagyó eseményen ünnepelte születésnapját az OTP Egészségpénztár. Az eseményen Studniczky Ferenc beszámolt arról, hogy az eddigi 15 év során összesen több mint 100 milliárd forintnyi befizetés és 310 000 tag érkezett a pénztárhoz. Utóbbiak közül 241 000-en továbbra is bíznak a hazai piac legnagyobb egészségpénztárában.

Tovább olvasom    

Gratulálunk az E-regisztráció nyereményjátékának nyerteseinek!

Gratulálunk!

Lezárult az OTP Egészségpénztár E-regisztráció elnevezésű nyereményjátéka és hamarosan postára adjuk a 8 GB-os (OTP Cafeteria kártya formájú) pendrive-okat. Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves Pénztártagnak a játékban való aktív részvételt és egyben minden játékosnak gratulálunk, hiszen így Ön is tett egy lépést környezetünk megóvása érdekében.
A részleteket és a nyertesek listáját a lenti linken tekintheti meg.

Tovább olvasom    

Ha most lesz az OTP Egészségpénztár tagja, akkor minden belépési költséget mi állunk 150 ezer forint befizetésig!

Most mi álljuk a költségeket!

Az OTP Egészségpénztár „EGÉSZSÉG+IDŐ+PÉNZ” elnevezésű Kampánya keretében belépő pénztártagok térítésmentesen jutnak hozzá első egészségkártyájukhoz, valamint a 2017. május 31-ig beérkezett (legfeljebb 150.000,- Ft) befizetést terhelő levonások összegének (maximum 11.840,- Ft-nak) bankszámlára történő visszatérítésére. Emellett az újonnan belépők is természetesen jogosulttá válhatnak a befizetéseik után járó 20 százalékos adó-visszatérítésre.

Tovább olvasom    

Legalább 12% hozam kockázatmentesen!

Legalább 12% hozam kockázatmentesen? Lehetséges?

Most az OTP Egészségpénztár meglepő módon egy kiváló befektetési lehetőséget kínál azoknak, akinek 1 éven belül gyermeke születik, és van befektethető megtakarításuk. Tud Ön másik olyan kockázatmentes befektetési lehetőséget, mely ehhez hasonló eredményeket kínál? És azt tudja, hogy önsegélyező pénztári szolgáltatásként születési támogatást is nyújt a Pénztár?

Tovább olvasom    

Tájékoztató a 2016. évi pénztári adóigazolásról

Adóbevallás

Az OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár 2017. január 31. napjáig minden Pénztártagja számára megküldte a 2016. évi adójóváírásra jogosító befizetésekről, valamint az adóköteles és jogosulatlan tételekről az igazolást. 194.632 db került postai úton feladásra, míg 36.727 adóigazolást elektronikus úton küldtünk meg.
Amennyiben Ön még nem jelentkezett be az elektronikus kommunikációra, akkor ezt most tegye meg, hogy jövőre már Ön is az elsők között kapja meg adóigazolását.
Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani pénztártagjainknak az adóigazolás megfelelő kitöltésében.

Tovább olvasom    

Tagdíjhátralék/tagdíjkövetelés az adóigazoláson

Tagdíjhátralék/tagdíjkövetelés az adóigazoláson

A 2016-os évről kiállított adóigazolások 2017. január 31-ig kiküldésre kerültek az OTP Egészségpénztár tagjainak. Az adóigazolással megküldött egyéni számlaértesítőben (Tájékoztató adatok 2016. évről) tájékoztatásul közöltük a Pénztár által nyilvántartott tagdíjkövetelés összegét, mellyel kapcsolatosan igen sok kérdés érkezett, ami tisztázásra szorul.

Tovább olvasom    

Kártyás befizetés az OTP Egészségpénztárnál

Feltöltöm Magam

Fizessen be bankkártyájával egyéni számlájára mindenféle költségek nélkül. Most már közvetlenül a fizetés előtt is feltöltheti egészségpénztári kártyájának egyenlegét.

Tovább olvasom    

Ismét bővült az OTP Egészségpénztár elektronikus kommunikációs szolgáltatása

Ismét bővült az OTP Egészségpénztár elektronikus kommunikációs szolgáltatása

Szeretné adóigazolását a lehető leggyorsabban az elsők között megkapni? Szeretne elektronikus levélben értesülni a számlák kifizetéséről, vagy a számlájára beérkező jóváírásokról? Amennyiben bejelentkezik az elektronikus kommunikációs szolgáltatásunkra, akkor fentiekről és még számos egyéb hasznos információról is tájékoztatást kaphat. Illetve ha mindez nem lenne elég, akkor regisztráljon a Pénztár Internetes Számlaforgalom Lekérdező Rendszerébe és egy gombnyomással tekintse meg a korábban kiküldött leveleket is.

Tovább    

Használja OTP egészségpénztári kártyáját már webshop-ban is!

Webshop

Az OTP Egészségpénztár folyamatos informatikai fejlesztései eredményeképpen egészségpénztári kártyáját már web-es vásárlásokhoz is használhatja a jogszabályokban előírt termékek vásárlására. Vásároljon Ön is egészségpénztári számláról elszámolható termékeket webáruházban. Intézze egészségpénztári vásárlásait is már kényelmesen, otthonról és a 20% adó-visszatérítésen túl, spóroljon idejével és energiájával is. Olvasson tovább, hogy megtudja, hol vásárolhat egészségpénztári kártyájával.

Tovább    

10% adó-visszatérítés egyéni befizetés nélkül?!

10% adó-visszatérítés egyéni befizetés nélkül?!

Igen, lehetséges. Kösse le pénzét két évre az OTP Egészségpénztárban és a jóváírásra kerülő hozam mellett a lekötés évében a lekötött összeg 10%-át visszaigényelheti a megszokott módon, az éves adóbevallásában. Amennyiben van olyan egyenlege a számlán, melyet nem tervez a közeljövőben felhasználni, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy kösse le a pénzét. Az így elért hozamot kamatadó sem fogja terhelni.

Tovább olvasom    

Én már (jól) döntöttem, beléptem az OTP Egészségpénztárba

Én már (jól) döntöttem, beléptem az OTP EgészségpénztárbaBaráti társaságunk életkora megoszlik minden korosztályra, így az összejöveteleink témája is különböző. Sajnos az évek során egyre több alkalommal merült fel beszélgetéseink során az egészségi állapotunk, a betegségek, sérülések, illetve az egészségügyi ellátás témaköre. Számtalan összefüggésben tárgyaltuk már egymás között mindenkinek a gondjait.

Tovább olvasom    

Tájékoztató

Tájékoztatjuk kedves tagjainkat, hogy 2017-ben az OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár Küldött választást fog tartani.

Részletek

A 2017 évi Küldöttválasztás küldött/pótküldött jelöltjei

Tájékoztató

Az OTP Országos Egészség és Önsegélyező Pénztár Igazgatótanácsa a Pénztár Alapszabálya 79. §-a szerint 2017. május 30. napjára Küldöttközgyűlést hív össze, a meghívó itt olvasható.

 
Vissza a pénztárválasztó oldalra
Most mi álljuk a költségeket!
Gólyaváró
Adó-visszatérítés
Egyenleg- és számlaforgalom
Egyenleg

Kitölthető online belépési nyilatkozat

Partnereink aktuális ajánlatait, akcióit tekintheti meg!

Itt megtalálja szolgál- tatóink listáját és a kártyaelfogadó helyeket!

Munkatársaink várják az Ön hívását!

Aktuális nyomtatványa- inkat töltheti le!

Tudásbank
Postás Tagozat

A gyakran feltett kérdé- sekre válaszolunk!

Utolsó módosítás dátuma:
2017. május 26.