Üdvözöljük az OTP Egészségpénztár honlapján!

5 fontos teendő az év végén, ha Pénztártagok vagyunk!

5_karacsonyfa_disz

Ismét itt a december, amikor a legtöbb Pénztártag elgondolkodik azon, hogyan optimalizálhatná személyi jövedelemadóját. A korábbi évek tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy december hónap folyamán az egyéni befizetések 2-3-szorosát teszik ki annak, amit egy átlagos hónapban teljesítenek tagjaink. 2016 decemberében ez több mint 779 millió forintot jelentett. Az alábbiakban leírjuk, hogy mire kell figyelni év végén, ha egyéni befizetést tervez az egyéni számlájára. Arra is szolgálunk néhány tippel, miként használhatja ki leginkább az adó-visszatérítésben rejlő lehetőségeket!

Tovább olvasom    

Gratulálunk a „Feltöltöm magam” nyereményjáték nyerteseinek

ep_ftm1

Lezárult az OTP Egészségpénztár „Feltöltöm magam” elnevezésű nyereményjátéka és hamarosan postára adjuk a hordozható telefontöltőket. Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves Pénztártagnak a játékban való aktív részvételt és egyben minden játékosnak gratulálunk, hiszen a feltöltéssel vélhetően jogosulttá vált a 20%-os adó-visszatérítés érvényesítésére is. A részleteket és a nyertesek listáját a lenti linken tekintheti meg.

Tovább olvasom    

Kártyás befizetés az OTP Egészségpénztárnál

Feltöltöm Magam

Fizessen be bankkártyájával egyéni számlájára mindenféle költségek nélkül. Most már közvetlenül a fizetés előtt is feltöltheti egészségpénztári kártyájának egyenlegét.

Tovább olvasom    

Az OTP Egészségpénztár 2016. március 1-től önsegélyező pénztári szolgáltatásokat is nyújthat.

Tisztelt Pénztártagunk!

A 2016. január 28-i Küldöttközgyűlés döntött a Pénztár nevének módosításáról, valamint arról, hogy
az OTP Egészségpénztár 2016. március 1-től önsegélyező pénztári szolgáltatásokat is nyújthat.

Tovább olvasom    

Ismét bővült az OTP Egészségpénztár elektronikus kommunikációs szolgáltatása

Ismét bővült az OTP Egészségpénztár elektronikus kommunikációs szolgáltatása

Szeretné adóigazolását a lehető leggyorsabban az elsők között megkapni? Szeretne elektronikus levélben értesülni a számlák kifizetéséről, vagy a számlájára beérkező jóváírásokról? Amennyiben bejelentkezik az elektronikus kommunikációs szolgáltatásunkra, akkor fentiekről és még számos egyéb hasznos információról is tájékoztatást kaphat. Illetve ha mindez nem lenne elég, akkor regisztráljon a Pénztár Internetes Számlaforgalom Lekérdező Rendszerébe és egy gombnyomással tekintse meg a korábban kiküldött leveleket is.

Tovább    

Használja OTP egészségpénztári kártyáját már webshop-ban is!

Webshop

Az OTP Egészségpénztár folyamatos informatikai fejlesztései eredményeképpen egészségpénztári kártyáját már web-es vásárlásokhoz is használhatja a jogszabályokban előírt termékek vásárlására. Vásároljon Ön is egészségpénztári számláról elszámolható termékeket webáruházban. Intézze egészségpénztári vásárlásait is már kényelmesen, otthonról és a 20% adó-visszatérítésen túl, spóroljon idejével és energiájával is. Olvasson tovább, hogy megtudja, hol vásárolhat egészségpénztári kártyájával.

Tovább    

Átalakul a tagi Internetes Számlaforgalom Lekérdező Rendszer

OTP Portálok

2015. október 16-án elindult az www.otpportalok.hu, ahol már nem csak az egészségpénztári egyenlegét érheti el, hanem egy regisztrációval már:

  • az OTP Nyugdíjpénztárnál vezetett számlájának egyenlegét, és forgalmát,
  • az OTP SZÉP kártya egyenlegét, és forgalmát,
  • és akár nyilatkozhat béren kívüli juttatásairól is, az OTP Cafeteria nyilatkoztató felületen.

Tovább    

10% adó-visszatérítés egyéni befizetés nélkül?!

10% adó-visszatérítés egyéni befizetés nélkül?!

Igen, lehetséges. Kösse le pénzét két évre az OTP Egészségpénztárban és a jóváírásra kerülő hozam mellett a lekötés évében a lekötött összeg 10%-át visszaigényelheti a megszokott módon, az éves adóbevallásában. Amennyiben van olyan egyenlege a számlán, melyet nem tervez a közeljövőben felhasználni, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy kösse le a pénzét. Az így elért hozamot kamatadó sem fogja terhelni.

Tovább olvasom    

Én már (jól) döntöttem, beléptem az OTP Egészségpénztárba

Én már (jól) döntöttem, beléptem az OTP EgészségpénztárbaBaráti társaságunk életkora megoszlik minden korosztályra, így az összejöveteleink témája is különböző. Sajnos az évek során egyre több alkalommal merült fel beszélgetéseink során az egészségi állapotunk, a betegségek, sérülések, illetve az egészségügyi ellátás témaköre. Számtalan összefüggésben tárgyaltuk már egymás között mindenkinek a gondjait.

Tovább olvasom    

Az OTP Országos Egészség és Önsegélyező Pénztár Igazgatótanácsa a Pénztár Alapszabálya 79. §-a szerint 2016. december 20. napjára Küldöttközgyűlést hív össze, meghívó itt olvasható.

 
Vissza a pénztárválasztó oldalra
Gólyaváró
Adó-visszatérítés
Egyenleg- és számlaforgalom
Egyenleg

Kitölthető online belépési nyilatkozat

Partnereink aktuális ajánlatait, akcióit tekintheti meg!

Itt megtalálja szolgál- tatóink listáját és a kártyaelfogadó helyeket!

Munkatársaink várják az Ön hívását!

Aktuális nyomtatványa- inkat töltheti le!

Tudásbank
Postás Tagozat
Utolsó módosítás dátuma:
2017. január 02.