Üdvözöljük az OTP Egészségpénztár honlapján!

EZENTÚL A XIII. KERÜLETBEN VÁRJUK ÖNÖKET

Új címre költöztünk, mostantól Személyes Ügyfélszolgálatunk új helyen, új nyitvatartási renddel várja az érdeklődőket.

Új címünk: 1133 Budapest, Váci út 80. (OTP Bankfiók)

Nyitva tartás
:
Hétfőn: 7:45-17:00
Keddtől - Péntekig: 7:45-16:00

Levelezési címünk és Telefonos ügyfélszolgálatunk elérhetősége NEM változott, illetve az egészségpénztári elszámoláshoz szükséges számlán feltüntetendő cím is a régi.

Levelezési cím: 1369 Budapest 5, Pf.: 362.

Telefonos ügyfélszolgálat: +36-1-3666-555 (hívható: H: 8:00–20:00, K–P: 8:00–18:00)

Számlán feltüntetendő cím: 1051 Bp., Mérleg u. 4.

Táplálék-allergia vagy intolerancia? A kettő nem ugyanaz!

Táplálék-allergia vagy intolerancia? A kettő nem ugyanaz!

Gyakran összekeverik e két betegséget, ám fontos különbséget tenni közöttük. Az allergia és az intolerancia eltérő tünetekkel, eltérő időpontban jelentkezik, így természetesen más-más kezelést és védekezést kívánnak. Ha szeretné megtudni, fennáll-e Önnél valamelyik állapot, ajánljuk, figyelmébe a Budai Egészségközpont laktóz terhelés vizsgálatát, melyet 2018. november 14. és december 20. között kedvezményes áron vehet igénybe. A táplálék-allergia és az intolerancia jellemzőiről és eltéréseiről cikkünkben tájékozódhat.

Tovább olvasom    

Derüljön ki az igazság! Kit érint a lisztérzékenység (cöliákia)?

Derüljön ki az igazság! Kit érint a lisztérzékenység (cöliákia)?

Minden 100. magyar embert érint a lisztérzékenység, ám tünetet csak töredékük észlel magán. A lisztérzékenyek zöme ugyanis tünetmentes, tehát érdemes kivizsgáltatni magunkat. A gluténmentes diétával kezelhető betegség orvoslását a Budai Egészségközpont most kedvezményes áron kínálja az OTP Egészségpénztár tagjainak 2018. december 20-ig. Természetesen, ha a vizsgálatot egyéni befizetései után az egészségpénztári számlájáról fizeti, úgy annak 20%-át is visszaigényelheti.

Tovább olvasom    

Karácsony másként – egészség és békesség

Karácsony másként - egészség és békesség

Egészséget karácsonyra? Igen! Egészségpénztári számláról karácsonyi ajándékot? Igen! Összegyűjtöttünk néhány remek meglepetést, melyekkel örömöt és egészséget is adhat szeretteinek, ráadásul pénztári számlájáról vásárolhatja meg azokat, akár otthonról, akár webshopból.

Tovább olvasom    

Megtakarítás okosan – az év végi befizetés térül meg a leggyorsabban

Megtakarítás okosan - az év végi befizetés térül meg a leggyorsabban

Közeledik az új év, ami azt is jelenti, hogy a pénztártagok hamarosan megkapják a befizetett összeg után járó 20%-os adó-visszatérítést, ami akár 150.000 Ft is lehet. Érdemes tehát okosan időzíteni a befizetéseket, hiszen az év végi megtakarítás térül meg a leggyorsabban. Használja ki ezt az időszakot!

Tovább olvasom    

Gratulálunk a „Járjon jobban, játsszon gyorsan” elnevezésű nyereményjáték nyerteseinek

Lóhere_2

Lezárult az OTP Egészségpénztár „Járjon jobban, játsszon gyorsan” nyereményjátéka, kisorsoltuk a 100 értékes ajándéktárgy (kerékpárok, rollerek, futó- és túracipő utalványok) szerencsés nyerteseit. Köszönjük a több mint 1.800 pénztártagnak, hogy velünk játszott!

Tovább olvasom    

Tisztelt Pénztártagok!
Tisztelt Érintettek!

Tájékoztatjuk, hogy személyes ügyfélszolgálatunk új címre költözése miatt frissítettük az Adatkezelési Tájékoztatóban szereplő elérhetőségeinket.

A módosított Adatkezelési Tájékoztató itt érhető el.

Jó matraccal és egészségpénztárral a szebb napokért

Matrac

Az ősz beköszöntével egyre hosszabb éjszakák, egyre sötétebb reggelek köszöntenek ránk, ami kedvünket is mélabússá teszi. Úgy érezzük, visszahúz az ágy, nem aludtunk még eleget. Egy jó matrac viszont csodákra képes! Egyrészt jobb alvással ajándékoz meg bennünket, másrészt – a velünk játszó sötétség ellenére is – kellemes érzéssel tölti meg az ébredés perceit, ami ráadásul egész nap tovább kísér. Ébredjen jó matracon, azaz jól a szürke reggeleken is! Mutatunk is néhány remek fekvőalkalmatosságot, melyeket egészségpénztári számlájára is megvásárolhat.

Tovább olvasom    

Megújulunk kívül-belül

Megújulunk kívül-belül

Hamarosan megújul honlapunk, ahol az érdeklődők, új belépők, meglévő pénztártagjaink (és persze a szolgáltatók, munkáltatók) is könnyedén megtalálják, amit keresnek. A tervezés és fejlesztés során mindvégig azt tartottuk szem előtt, hogy felhasználóbarát menüsorral segítsük Önöknek az információszerzést, hogy átlátható és egyértelmű legyen, mire kell kattintani, ha például a helyes számlakiállításról szeretnének tájékozódni. Sok-sok újdonsággal találkoznak majd az érdeklődők az új felületen, de aminek a legjobban örülnek majd Pénztárunkon innen és túl, az
az elfogadható termékek teljes listája.

Tovább olvasom    

Üzleti Oscar-díjat kapott kampányunk

Üzleti oscardíj

A nemzetközi díjat közel 4000 nevező közül nyerte el „A munka nem várhat” koncepcióAz OTP Egészségpénztár az üzleti élet Oscar-díjaként emlegetett rangos International Business Awards arany fokozatát vihette haza 2018 augusztusában. „A munka nem várhat” kampány a közérdekű ügyek kezelése kategóriában bizonyult a legjobbnak. A legnagyobb eredmény persze az, ahogy a lakosság fogadta a kisfilmeket.

Tovább olvasom    

Tisztelt Pénztártag!
Tisztelt Érintettek!

Tájékoztatjuk, hogy a 2018. május 25-től kötelezően alkalmazandó EU által 2016/679. sz. alatt elfogadott Általános Adatvédelmi Rendelet alapján (GDPR) Adatkezelési Tájékoztatónk új, részletesebb rendelkezésekkel bővült.
Az Adatkezelési Tájékoztató részletesen tartalmazza, hogy az OTP Országos Egészség-és Önsegélyező Pénztár az érintettek (nem csak a pénztártagok) mely személyes adatait,  milyen célra, milyen jogalapokon kezeli.
Javasoljuk az Adatkezelési Tájékoztató szíves áttekintését, amely fontos információkat tartalmaz személyes adatai kezeléséről és az adatkezeléssel kapcsolatos érintett jogokról.

Stratégiai megállapodást írt alá az OTP Egészségpénztár és a Budai Egészségközpont

Stratégiai megállapodást írt alá az OTP Egészségpénztár és a Budai Egészségközpont

A korábbi várakozásoknak megfelelően 2017 rekordévet jelentett az OTP Egészségpénztár számára az egyéni befizetések tekintetében – derült ki a Pénztár és a Budai Egészségközpont stratégiai megállapodása kapcsán szervezett sajtóreggelin. A 2016-os 27 százalékos bővülést követően tavaly több mint 36 százalékkal, 5,65 milliárd forintra nőtt az egyéni tagok által egy éven belül befizetett összegek nagysága. A mintegy 250 000 taggal rendelkező OTP Egészségpénztár és az éves szinten mintegy 220 000 beteget kiszolgáló Budai Egészségközpont célja, hogy a most aláírt együttműködés segítségével további több százezer hazai lakos számára tegye elérhetővé az egészséges életmód feltételeit.

Tovább olvasom    

2017 novemberétől elérhető az OTP Egészségpénztár telefonos applikációja

2017 novemberétől elérhető az OTP Egészségpénztár telefonos applikációja

Az OTP Egészségpénztár mobil applikációja IOS (App Store) és Android (Google Play) rendszereken érhető el az „otp egészségpénztár” vagy az „otp ep” nevekre rákeresve. Megalkotásának célja, hogy a Pénztártagok az okostelefonjuk segítségével könnyen és gyorsan érjék el a pénztári számlájukat és a személyes adataikat valamint, hogy igénybe vehessenek olyan szolgáltatásokat, melyeket eddig csak a portálon keresztül érhettek el. Ezek a funkciók a következőek:

Tovább olvasom    

Már a dm-ben is fizethet OTP egészségpénztári kártyájával!

dm_logo

Az OTP Egészségpénztár arra törekszik, hogy a szolgáltatások igénybe vétele minél egyszerűbb legyen Önnek. Ennek érdekében folyamatosan fejlődik a kártyaelfogadói hálózat, melynek eredményeképpen, már a DM-ben is használható az OTP egészségpénztári kártya.

A DM termékpalettáján sok olyan termék van, amely az OTP Egészségpénztárban elszámolható, azonban eddig csak a készpénzfizetési számla utólagos benyújtására volt lehetőség. Mostantól ez megváltozik, és a DM azon túl, hogy elfogadja az OTP egészségpénztári kártyát, még abba is segít, hogy melyek az elszámolható termékek.

Tovább olvasom    

Legalább 12% hozam kockázatmentesen!

Legalább 12% hozam kockázatmentesen? Lehetséges?

Most az OTP Egészségpénztár meglepő módon egy kiváló befektetési lehetőséget kínál azoknak, akinek 1 éven belül gyermeke születik, és van befektethető megtakarításuk. Tud Ön másik olyan kockázatmentes befektetési lehetőséget, mely ehhez hasonló eredményeket kínál? És azt tudja, hogy önsegélyező pénztári szolgáltatásként születési támogatást is nyújt a Pénztár?

Tovább olvasom    

Kártyás befizetés az OTP Egészségpénztárnál

Feltöltöm Magam

Fizessen be bankkártyájával egyéni számlájára mindenféle költségek nélkül és vegye igénybe ez után is a 20%-os adó-visszatértést. Most már közvetlenül a fizetés előtt is feltöltheti egészségpénztári kártyájának egyenlegét a számítógépéről, vagy akár telefonjáról is. Sőt mindezt akár a gyógyszertárban is elintézheti pár gombnyomással.

Tovább olvasom    

Ismét bővült az OTP Egészségpénztár elektronikus kommunikációs szolgáltatása

Ismét bővült az OTP Egészségpénztár elektronikus kommunikációs szolgáltatása

Szeretné adóigazolását a lehető leggyorsabban az elsők között megkapni? Szeretne elektronikus levélben értesülni a számlák kifizetéséről, vagy a számlájára beérkező jóváírásokról? Amennyiben bejelentkezik az elektronikus kommunikációs szolgáltatásunkra, akkor fentiekről és még számos egyéb hasznos információról is tájékoztatást kaphat. Illetve ha mindez nem lenne elég, akkor regisztráljon a Pénztár Internetes Számlaforgalom Lekérdező Rendszerébe és egy gombnyomással tekintse meg a korábban kiküldött leveleket is.

Tovább    

Használja OTP egészségpénztári kártyáját már webshop-ban is!

Webshop

Az OTP Egészségpénztár folyamatos informatikai fejlesztései eredményeképpen egészségpénztári kártyáját már web-es vásárlásokhoz is használhatja a jogszabályokban előírt termékek vásárlására. Vásároljon Ön is egészségpénztári számláról elszámolható termékeket webáruházban. Intézze egészségpénztári vásárlásait is már kényelmesen, otthonról és a 20% adó-visszatérítésen túl, spóroljon idejével és energiájával is. Olvasson tovább, hogy megtudja, hol vásárolhat egészségpénztári kártyájával.

Tovább    

10% adó-visszatérítés egyéni befizetés nélkül?!

10% adó-visszatérítés egyéni befizetés nélkül?!

Igen, lehetséges. Kösse le pénzét két évre az OTP Egészségpénztárban és a jóváírásra kerülő hozam mellett a lekötés évében a lekötött összeg 10%-át visszaigényelheti a megszokott módon, az éves adóbevallásában. Amennyiben van olyan egyenlege a számlán, melyet nem tervez a közeljövőben felhasználni, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy kösse le a pénzét. Az így elért hozamot kamatadó sem fogja terhelni.

Tovább olvasom    

Én már (jól) döntöttem, beléptem az OTP Egészségpénztárba

Én már (jól) döntöttem, beléptem az OTP EgészségpénztárbaBaráti társaságunk életkora megoszlik minden korosztályra, így az összejöveteleink témája is különböző. Sajnos az évek során egyre több alkalommal merült fel beszélgetéseink során az egészségi állapotunk, a betegségek, sérülések, illetve az egészségügyi ellátás témaköre. Számtalan összefüggésben tárgyaltuk már egymás között mindenkinek a gondjait.

Tovább olvasom    

 
Vissza a pénztárválasztó oldalra
EP App
Egyszerű, gyors - Bankkártyás fizetés az otpportalok.hu oldalon
Gólyaváró
Adó-visszatérítés
Egyenleg- és számlaforgalom
Egyenleg

Kitölthető online belépési nyilatkozat

Partnereink aktuális ajánlatait, akcióit tekintheti meg!

Itt megtalálja szolgál- tatóink listáját és a kártyaelfogadó helyeket!

Munkatársaink várják az Ön hívását!

Aktuális nyomtatványa- inkat töltheti le!

Tudásbank
Postás Tagozat

A gyakran feltett kérdé- sekre válaszolunk!

Utolsó módosítás dátuma:
2018. november 16.