Jogi nyilatkozat

Oldal nyomtatása

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

Szerzői jog

Az OTP Egészségprogram weboldalai, az azon található képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben - kivéve a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. Törvény alapján szabad felhasználásnak minősülő eseteket - kizárólag az OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Információk

Az OTP Egészségprogram weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért az OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár felelősséget nem vállal.

Az OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A site (a www.egeszsegprogram.hu vagy www.otpegeszsegprogram.hu címen elérhető internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja a fentiekben felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

Impresszum

Az OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár tevékenységét a PSZÁF 2002. május 2. napján kelt, E373 számú tevékenységi engedélye alapján folytatja.

Szolgáltató: OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Ügyvezető igazgató: Studniczky Ferenc

Adószám: 18105564-1-41

Bírósági nyilvántartási szám: 237/2002. Fővárosi Bíróság

Székhely: 1051 Budapest, Mérleg u. 4.

Telefon: 06-1-3666-555

Fax: 06-1-429-7478

Kérdések, vélemények: kapcsolat

 
Vissza a pénztárválasztó oldalra

Partnereink aktuális ajánlatait, akcióit tekintheti meg!

Utolsó módosítás dátuma:
2016. július 01.