Most különösen érdemes csatlakozni az OTP Egészségpénztárhoz!

Oldal nyomtatása
Most mi álljuk a költségeket!

Tájékoztatjuk Pénztártagjainkat, hogy az akció lezárult és a nyertesek értesítése július 12-ig történik meg e-mailben.

Az OTP Egészségpénztár „EGÉSZSÉG+IDŐ+PÉNZ” elnevezésű Kampánya keretében belépő pénztártagok térítésmentesen jutnak hozzá első egészségkártyájukhoz, valamint a 2017. május 31-ig beérkezett (legfeljebb 150.000,- Ft) befizetést terhelő levonások összegének (maximum 11.840,- Ft-nak) bankszámlára történő visszatérítésére. Emellett az újonnan belépők is természetesen jogosulttá válhatnak a befizetéseik után járó 20 százalékos adó-visszatérítésre.

Éves szinten az egészség megőrzésére, illetve a betegségek kezelésére fordított költségek elérhetik a több százezer forintot is. Legyen szó szűrővizsgálatokról, magánorvosi szolgáltatások igénybevételéről,gyógyszerek, szemüveg, vércukorszintmérő és babaápolási termékek vásárlásáról, vagy akár táppénz-kiegészítésről.

Amennyiben Ön vagy családtagjai költenek ilyen termékekre és szolgáltatásokra, akkor azokat feltétlenül fizesse egészségpénztári számláról, és ne hagyja Ön se a maximum 150.000 Ft adó-visszatérítést elveszni! Igényelje Ön is vissza a megfizetett személyi jövedelemadójából az egészségpénztári befizetései 20%-át! Ha további részletekre is kíváncsi, akkor kattintson ide és olvassa el!


Ha Ön már élvezi a pénztári tagság előnyeit, akkor érdemes kihasználni e kedvező akciót arra, hogy családtagjaival, barátaival is megismertesse, miképpen gondoskodhatnak egészségükről.

Részvételi feltételek:

 • Május 31-ig hibátlanul és hiánytalanul kitöltésre kerül a belépési nyilatkozat az online felületen (eredeti aláírt példány beérkezési határideje: 2017. június 15-ig, cím: 1051 Budapest, Mérleg u. 4.)
 • Az „EGÉSZSÉG+IDŐ+PÉNZ” Kuponkód megadása az online felületen (utólagosan nem pótolható, amennyiben hiányzik a belépési nyilatkozatról)
 • Az új belépő megadja a bankszámlaszámát és e-mail címét a belépési nyilatkozaton (erre a bankszámlaszámra kerül kifizetésre a visszatérített összeg és erre a mail címre küldünk majd tájékoztatást a kifizetésről)
 • Május 31-ig teljesítsen befizetést és az átutalási/befizetési bizonylat szövegében hibátlanul tüntesse fel az adóazonosító jelét, a befizető pontos azonosításához

Mit kell tennie, hogy az OTP Egészségpénztár tagjává váljon és az akcióban is részt vegyen:

 1. Töltse ki május 31 előtt online a belépési nyilatkozatot és ne felejtse el feltüntetni a kuponkód mezőben „EGÉSZSÉG+IDŐ+PÉNZ” jelszót. A bankszámlaszám és az e-mail cím mezőket se felejtse el kitölteni!
 2. Nyomtassa ki, írja alá (ha nincsen otthon nyomtatója, akkor le is mentheti a kitöltött dokumentumot és máshol is kinyomtathatja) és szükség esetén a tanúkkal is írassa alá.
 3. Jutassa el a belépési nyilatkozatot az OTP Egészségpénztár címére (1369 Budapest 5, Pf. 362.), úgy hogy az június 15-ig meg is érkezzen.
 4. Fizessen be május 31 előtt akkora összeget a Pénztárba, amekkorát szükségesnek ítél, vagy amekkorát forrásai lehetővé tesznek. A Pénztár bankszámla száma, ahová az utalást teljesítenie szükséges: 11703006-20411440. Az átutalás közlemény rovatában adja meg adóazonosító jelét, mert az alapján könyveli le a befizetett összeget az Ön egyéni számlájára.
 5. Amennyiben megfelelt a feltételeknek, akkor a Pénztár az Ön bankszámlaszámára visszafizeti a felmerült költségeket (150 ezer forint alatti befizetésekre).
 6. Az OTP Egészségpénztártól levélben vagy elektronikusan (az Ön választásának megfelelően) megkapja a pénztári tagságát igazoló okiratát és egy azonosítási adatlapot, amellyel majd egy OTP Bankfiókba kell befáradnia és bemutatnia azonosító okmányait.
 7. Használja egészségpénztárnál vezetett számláját egészségügyi és önsegélyező szolgáltatásokra. Részletes információt az alábbi linken talál.
 8. 2018-ban pedig vegye igénybe a 20%-os adó-visszatérítést is.

A kampány szabályzatát az alábbi linken érheti el.

Csatlakozom

Példa a visszatérítésre

József úgy döntött, hogy belép az akció időtartama alatt és azt tervezi, hogy a belépési nyilatkozatot még április elején kitölti és azonnal befizetést is teljesít 50.000 forint összegben. Májusban még rájött, hogy van egy kis pénz a bankszámláján, azért további 20.000 forint értékben ismét befizetett a pénztári számlájára még május 31 előtt. Ezen feltételek kapcsán József megkapja ingyenesen az új 3 évig érvényes OTP egészségpénztári kártyáját és a 70.000 forint összes befizetéséből levont 7.440 forint költséget (2.000 Ft belépési díj és 5.440 Ft működési és likviditási költség) a Pénztár visszafizeti a belépési nyilatkozaton megadott bankszámlaszámára. Következő év elején pedig József 14.000 forint adó-visszatérítést érvényesít adóbevallásában a befizetései után, amelyet az adóhatóság a választása szerinti pénztári számlájára visszautal.

Kérdése van? Várjuk megkeresését!

  OTP Egészségpénztár
telefon  +36 1/3-666-555 
e-mail cím  info@otpep.hu
személyes ügyfélszolgálat  1051 Budapest, Mérleg u. 4. 
levelezési cím  1369 Budapest 5, Pf. 362. 
bankszámlaszám  11703006-20411440 
 
Vissza a pénztárválasztó oldalra
EP App
Egyszerű, gyors - Bankkártyás fizetés az otpportalok.hu oldalon
Gólyaváró
Adó-visszatérítés
Egyenleg- és számlaforgalom
Egyenleg

Kitölthető online belépési nyilatkozat

Partnereink aktuális ajánlatait, akcióit tekintheti meg!

Itt megtalálja szolgál- tatóink listáját és a kártyaelfogadó helyeket!

Munkatársaink várják az Ön hívását!

Aktuális nyomtatványa- inkat töltheti le!

Tudásbank
Postás Tagozat

A gyakran feltett kérdé- sekre válaszolunk!

Utolsó módosítás dátuma:
2017. június 27.