Vegye igénybe elektronikus iratküldő szolgáltatásunkat és Nyerjen egy Pendrive-ot!

Oldal nyomtatása

Nyerjen egy Pendrive-ot!

Amennyiben 2017. március végéig bejelentkezik az elektronikus levelezésre és regisztrál a www.otpportalok.hu oldalon, akkor Öné lehet a 100 darab 8 GB-os (OTP Cafeteria kártya formájú) pendrive egyike.

Tegyen Ön is egy lépést környezetünk megóvása érdekében!

2012. év vége óta az OTP Egészségpénztárnál választhatja Ön is az elektronikus kommunikációt, melynek keretében tagsági okiratát, adóigazolását, és egyéni számlaértesítőjét e-mailben küldjük meg Önnek, és ezen dokumentumok megőrzéséről is gondoskodunk, hiszen azokat bármikor visszakeresheti elektronikus tárhelyén, melyet a www.otpportalok.hu oldalon történő regisztrációt követően ér el. Az elektronikus kommunikációra bejelentkezett tagjainknak ezen kívül e-mailben tájékoztatjuk például, ha jóváírtuk a tagdíját vagy kifizettük a számláját. További kényelmi szolgáltatásainkról részleteket az alábbi linken olvashat. Az OTP Egészségpénztárnál mindent megteszünk annak érdekében, hogy a tagok egészségnek megóvásán túl védjük környezetünket is. Az elektronikus kommunikáció segítségével azon túl, hogy rengeteg papír felhasználástól szabadul meg, még az információk is gyorsabban juthatnak el Önhöz, hiszen a megadott e-mail címre történő kiküldést követően perceken belül olvashatja hivatalos dokumentumait.

A sorsoláson való részvételhez az alábbi lépéseket szükséges megtennie, amennyiben még korábban nem regisztrált az elektronikus kommunikációra:

Nyerjen egy Pendrive-ot!

  1. a 2016. évről kiadott adóigazolás mellékleteként postai úton megküldött bejelentkező nyilatkozatot küldje vissza úgy, hogy az 2017. február 1 és március 31 között beérkezzen Pénztárunkhoz (cím: 1369 Budapest 5. Pf: 362.). A nyilatkozat 2. pontjában a „Bejelentkezés elektronikus ügyintézésre” résznél szükséges az „Igen”-t bejelölni, a dokumentumot aláírni majd 2 tanúval hitelesíttetni (Ezek hiányában a nyilatkozat érvénytelen!).

  2. a www.otpportalok.hu oldalon regisztráljon az egészségpénztári számlaforgalom és egyenleg lekérdező felületen az „egészségpénztári” szolgáltatásra. Amennyiben kérdése lenne a regisztrációval, vagy az okiratszámával kapcsolatosan, akkor (+36 1) 3666 555 telefonszámon kaphat felvilágosítást. A portálon történő regisztrációt követően megtekintheti számlájának forgalmát, egyenlegét, de hamarosan akár szolgáltatási kedvezményezettet is jelölhet online, vagy rendelkezhet egyenlege lekötéséről is.

  3. Várja a sorsolást, majd április folyamán ellenőrizze, hogy az Ön neve szerepel-e a nyertesek között.

A játékban azon tagok vesznek részt, akik a fenti feltételeket 2017. március 31-ig maradéktalanul teljesítik.
A nyereményjáték szabályzatát itt olvashatja el.

Tájékoztatás: Az elektronikus adatkezeléssel kapcsolatos nyilatkozat befogadását (annak beérkezését és feldolgozását követően) a Számlaforgalom lekérdezőben (www.otpportalok.hu) ellenőrizheti. Amennyiben a Számlaforgalom lekérdező „Saját adatok” / „Személyes adatok” menüpontjában a „Személyes adatokat tartalmazó tagi értesítőt kérek” szöveg mellett szerepel a zöld pipa, akkor az Ön nyilatkozata érvényes volt és befogadásra került.

 
Vissza a pénztárválasztó oldalra
Egyszerű, gyors - Bankkártyás fizetés az otpportalok.hu oldalon
Gólyaváró
Adó-visszatérítés
Egyenleg- és számlaforgalom
Egyenleg

Kitölthető online belépési nyilatkozat

Partnereink aktuális ajánlatait, akcióit tekintheti meg!

Itt megtalálja szolgál- tatóink listáját és a kártyaelfogadó helyeket!

Munkatársaink várják az Ön hívását!

Aktuális nyomtatványa- inkat töltheti le!

Tudásbank
Postás Tagozat

A gyakran feltett kérdé- sekre válaszolunk!

Utolsó módosítás dátuma:
2017. január 31.