Gratulálunk az E-regisztráció nyereményjátékának nyerteseinek

Oldal nyomtatása
Gratulálunk!

Lezárult az OTP Egészségpénztár E-regisztráció elnevezésű nyereményjátéka és hamarosan postára adjuk a 8 GB-os (OTP Cafeteria kártya formájú) pendrive-okat. Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves Pénztártagnak a játékban való aktív részvételt és egyben minden játékosnak gratulálunk, hiszen így Ön is tett egy lépést környezetünk megóvása érdekében.

A játékban azokat díjaztuk, akik 2017. 02.01 és 2017.03.31 között az elektronikus kommunikációra bejelentkeztek, érvényes portál regisztrációval rendelkeztek az egészségpénztári számlaforgalom lekérdezésre, aktív pénztártag, és akinek nem volt a 2016-os évre tagdíjhátraléka, vagy volt, de azt rendezte 2017. március 31. ig.

Az OTP Egészségpénztárnál mindent megteszünk annak érdekében, hogy a tagok egészségnek megóvásán túl védjük környezetünket is. Az elektronikus kommunikáció segítségével azon túl, hogy rengeteg papír felhasználástól szabadul meg, még az információk is gyorsabban juthatnak el Önhöz, hiszen a megadott e-mail címre történő kiküldést követően perceken belül olvashatja hivatalos dokumentumait.

A sorsolásról készült jegyzőkönyv és a nyertesek listája az alábbiakban olvasható. A játék részleteivel kapcsolatosan a nyereményjáték szabályzatát itt olvashatja el.

A nyereményeikhez gratulálunk!

Továbbra is figyeljék honlapunkat és Facebook oldalunkat, hogy időben értesülhessenek legújabb nyereményjátékunkról!

 
Vissza a pénztárválasztó oldalra
Utolsó módosítás dátuma:
2017. április 21.