Átalakul a tagi Internetes Számlaforgalom Lekérdező Rendszer

Oldal nyomtatása

Egy regisztráció, rengeteg információ

OTP Portálok

2015. október 16-án elindult az www.otpportalok.hu, ahol már nem csak az egészségpénztári egyenlegét érheti el, hanem egy regisztrációval már:

 • az OTP Nyugdíjpénztárnál vezetett számlájának egyenlegét, és forgalmát,
 • az OTP SZÉP kártya egyenlegét, és forgalmát,
 • és akár nyilatkozhat béren kívüli juttatásairól is, az OTP Cafeteria nyilatkoztató felületen.

Ha már korábban regisztrált az OTP Egészségpénztár Internetes Számlaforgalom Lekérdező Rendszerében, akkor a korábbi regisztrációjával elérheti és lekérdezheti egyenlegét. Bejelentkezéshez használja azt a mail címét, melyet a pénztárnál megadott a kapcsolattartásra, és jelszóként a korábban megadott jelszót használhatja.

Amennyiben már korábban regisztrált a SZÉP-kártya, vagy az Önkéntes Nyugdíjpénztár oldalakon is, akkor kövesse a lenti útmutatót.

1. Hozzon ki többet egy regisztrációból!

Ha korábban eltérő e-mail címekkel regisztrált (az OTP Egészségpénztár, OTP Nyugdíjpénztár, vagy a SZÉP kártya oldalakon), úgy az OTP Portálok oldalt több különböző e-mail címmel is elérheti. Az egyszerűbb kezelhetőség érdekében javasoljuk, hogy az új közös portálon már csak egy e-mail címet használjon. Ehhez az szükséges, hogy egy mail címet kiválaszt a használt címek közül és a többihez tartozó regisztrációt törli. A törlést követően már a kiválasztott mail címhez kapcsolhatja a többi regisztrációt is, akként, hogy a helyes mail címmel bejelentkezik és bővíti a regisztrációkat a kívánt szolgáltatásokkal (SZÉP, Nyugdíjpénztár…).

Ha Ön egy e-mail címmel regisztrált a Szolgáltatókhoz, akkor nincs teendője, hiszen ezzel az egy mail címmel el fogja érni az összes felületet.

Amennyiben Ön korábban eltérő e-mail címekkel regisztrált a Szolgáltatókhoz, a következő lehetőségei vannak:

 • Továbbra is eltérő e-mail címet használ az új OTP Portálok különböző funkcióinak eléréséhez.
 • A www.otpportalok.hu honlapon Ön egy kivételével valamennyi regisztrációját törli, és a megmaradó regisztrációjával bejelentkezve bővíti azt (Főoldal / Ügyintézés / Regisztráció bővítése menüpont).

2. Bejelentkezés

A www.otpportalok.hu oldalra belépve, kérjük, jelölje, hogy „Magánszemélyként” szeretne belépni, majd a Bejelentkezés gombra kattintva adja meg az alábbi adatokat:

 • e-mail címet (melyet megadott a Pénztárnál a kapcsolattartáshoz)
 • jelszót (korábban megadott jelszót)
 • biztonsági kódot (az alul megjelenő karaktersort)
 • a bejelentkezést követően az e-mail címére kiküldött megerősítő kódot.

Az első bejelentkezést követően szükséges, hogy hozzájárulását adja a személyes adatainak kezeléséhez, valamint fogadja el a Jogi nyilatkozatban és az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Ezt követően az „Adatok megváltoztatása” felületen megadhatja maximum20 karakter hosszú felhasználói azonosítóját, és beállíthatja a hozzá tartozó Biztonsági kérdést, amelyekre akkor lehet szüksége, ha elfelejtené a regisztrált e-mail címét.

3. Új felhasználó regisztrációja

 • Regisztrálni a Főoldal / Ügyintézés / Regisztráció menüpontban tud.
 • A Portálon történő regisztráció során meg kell adnia személyes adatait (adóazonosító jel, születési dátum, e-mail cím), majd a kiválasztott szolgáltatáshoz kapcsolódó egyéb adatokat (pl. okiratszám, kártyaszám).

Az alábbi tájékoztató 1. pontjában a regisztrációval kapcsolatosan, míg a 2. pontban (korábban történt regisztrációt követő) bejelentkezéssel kapcsolatosan talál hasznos információkat.

 
Vissza a pénztárválasztó oldalra
Egyszerű, gyors - Bankkártyás fizetés az otpportalok.hu oldalon
Gólyaváró
Adó-visszatérítés
Egyenleg- és számlaforgalom
Egyenleg

Kitölthető online belépési nyilatkozat

Partnereink aktuális ajánlatait, akcióit tekintheti meg!

Itt megtalálja szolgál- tatóink listáját és a kártyaelfogadó helyeket!

Munkatársaink várják az Ön hívását!

Aktuális nyomtatványa- inkat töltheti le!

Tudásbank
Postás Tagozat

A gyakran feltett kérdé- sekre válaszolunk!

Utolsó módosítás dátuma:
2015. október 16.