Csatlakozzon az OTP Egészségpénztárhoz, és nyerje meg a 100 db 50.000 forint értékű vásárlási utalvány egyikét!

Oldal nyomtatása
Tavaszváró nyereményjáték

Ha most online csatlakozik az OTP Egészségpénztárhoz és legalább 24.000 forintot be is fizet pénztári számlájára, részt vesz „Tavaszváró” akciónkban, ahol megnyerheti a 100 db 50.000 forintos vásárlási utalvány egyikét. Így amellett, hogy élhet a pénztártagsággal járó kedvezményekkel, most még meglepheti magát (vagy szeretteit) egészségmegőrző termékekkel.

Kisgyermeket tervez vagy nevel? Szemüveges vagy rendszeres gyógyszerszedő? Évente részt vesz szűrővizsgálatokon? Legalább félévente felkeresi fogorvosát? Vérnyomása és/vagy vércukor szintje rendszeres ellenőrzésre szorul? Amennyiben Ön vagy családtagjai bármelyik kérdésre igennel válaszolnak, minden bizonnyal százezreket költenek egészségükre. Ebben az esetben ajánljuk Önnek, hogy fontolja meg az OTP egészségpénztári számlanyitást, hiszen a befizetései után igénybe vehető 20% (maximum 150.000 forint) személyi jövedelemadó-visszatérítés a pénztári költségek levonása után is jelentős többletforrást teremt Önnek az egészségmegőrzésre.

Ha további részletekre is kíváncsi az OTP egészségpénztári tagsággal kapcsolatosan, akkor kattintson ide és olvassa el a tudnivalókat! Ha Ön már élvezi a pénztári tagság előnyeit, akkor érdemes kihasználni e kedvező akciót arra, hogy családtagjaival, barátaival is megismertesse, miképpen gondoskodhatnak egészségükről.

Tavaszváró nyereményjáték

Részvételi feltételek:

Május 31-ig az OTP Portálokon online kell kezdeményezni a belépést az OTP Egészségpénztárba (eredeti aláírt példány beérkezési határideje: 2018. június 15-ig).

A belépési nyilatkozaton meg kell adnia e-mail címét, a nyereményjáték kuponkódját: „TAVASZVÁRÓ”, valamint be kell jelentkeznie elektronikus ügyintézésre, május 31-ig legalább 24.000 Ft befizetést kell teljesítenie átutalással (melynek közlemény rovatában a beazonosíthatóság érdekében az adóazonosító jel feltüntetése szükséges).
Mit kell tennie, hogy az OTP Egészségpénztár tagjává váljon és az akcióban is részt vegyen:

  1. Töltse ki május 31 előtt online a belépési nyilatkozatot, adja meg e-mail címét és a nyereményjáték kuponkódját: „TAVASZVÁRÓ” valamint jelentkezzen be elektronikus ügyintézésére.
  2. A nyilatkozatot nyomtassa ki (ha nincsen otthon nyomtatója, akkor le is mentheti a kitöltött dokumentumot és máshol is kinyomtathatja), írassa alá a tanúkkal, valamint pénztártagként írja azt alá.
  3. A belépési nyilatkozatot kizárólag postai úton juttathatja el az OTP Egészségpénztár címére (1369 Budapest 5, Pf. 362.), vagy adhatja le a Pénztár személyes ügyfélszolgálatán
    (1051 Budapest, Mérleg u. 4.), úgy, hogy az június 15-ig meg is érkezzen.
  4. Fizessen be május 31. előtt legalább 24.000 Ft-ot a Pénztárba. A bankszámlaszám, ahová az utalást teljesítenie kell: 11703006-20411440. Az átutalás közlemény rovatában adja meg adóazonosító jelét, mert a befizetett összeg az alapján könyvelhető le az Ön egyéni számlájára.
  5. Az OTP Egészségpénztártól elektronikusan (e-mail címére) megkapja a pénztári tagságát igazoló okiratát és egy azonosítási adatlapot, amellyel egy OTP Bankfiókba kell befáradnia és bemutatnia azonosító okmányait.
  6. Használja egészségpénztárnál vezetett számláját egészségügyi és önsegélyező szolgáltatásokra. Részletes információt az alábbi linken talál.
  7. 2019-ben pedig vegye igénybe a 20%-os adó-visszatérítést is a Pénztár által 2019. január 31-ig megküldött adóigazolás alapján.

A kampány szabályzatát az alábbi linken érheti el. Vegyen Ön is részt a Tavaszváró nyereményjátékunkban.

 

Csatlakozom

 

Kérdése van? Várjuk megkeresését!

  OTP Egészségpénztár
telefon  +36 1/3-666-555 
e-mail cím  info@otpep.hu
személyes ügyfélszolgálat  1051 Budapest, Mérleg u. 4. 
levelezési cím  1369 Budapest 5, Pf. 362. 
bankszámlaszám  11703006-20411440 
 
Vissza a pénztárválasztó oldalra
EP App
Egyszerű, gyors - Bankkártyás fizetés az otpportalok.hu oldalon
Gólyaváró
Adó-visszatérítés
Egyenleg- és számlaforgalom
Egyenleg

Kitölthető online belépési nyilatkozat

Partnereink aktuális ajánlatait, akcióit tekintheti meg!

Itt megtalálja szolgál- tatóink listáját és a kártyaelfogadó helyeket!

Munkatársaink várják az Ön hívását!

Aktuális nyomtatványa- inkat töltheti le!

Tudásbank
Postás Tagozat

A gyakran feltett kérdé- sekre válaszolunk!

Utolsó módosítás dátuma:
2018. március 29.