Gratulálunk a „Tavaszváró” elnevezésű nyereményjáték nyerteseinek

Oldal nyomtatása

Lezárult az OTP Egészségpénztár „Tavaszváró” elnevezésű nyereményjátéka és hamarosan kiküldésre kerülnek elektronikus formában az 50.000 Ft értékű vásárlási utalványok. Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves új Pénztártagnak a játékban való részvételt.

vásárlási utalvány

A játékban azok vettek részt, akik 2018. április 1. és 2018. május 31. között online kezdeményezték belépésüket az OTP Egészségpénztárba, hibátlanul és hiánytalanul kitöltötték és aláírás után az eredeti belépési/átlépési nyilatkozatot postai úton feladta vagy személyesen leadta a Pénztár székhelyén 2018. június 15-i beérkezési határidővel. Továbbá a belépési nyilatkozat tartalmazta a Résztvevő e-mail címét, bejelentkezett elektronikus ügyintézésre, valamint a nyereményjáték kuponkódját: „TAVASZVÁRÓ”. Befizetést teljesítettek 2018. május 31-ig legalább 24.000 Ft-ot pénztári számlájukra, ahol átutalásnál a bizonylat szövegében hibátlanul feltüntették az adóazonosító jelüket. Illetve a Résztvevők tagsági jogviszonya az OTP Egészségpénztárnál 2018. június 29-én, a sorsolás napján is fennáll.

Ezzel az akcióval reméljük sikerül hozzájárulni egy remek Pénztárbolt egészségpénztári webáruház termék/termékek beszerzéséhez, hogy saját vagy családjuk egészségét megőrizhessék, hiszen Pénztárunknak ez az elsődleges.

A sorsolásról készült jegyzőkönyv és a nyertesek listája az alábbiakban olvasható.  A játék részleteivel kapcsolatosan a nyereményjáték szabályzatát itt olvashatja el.

A nyereményeikhez még egyszer gratulálunk!

Továbbra is figyeljék holnapunkat és Facebook oldalunkat, hogy időben értesülhessenek legújabb nyereményjátékunkról.

 
Vissza a pénztárválasztó oldalra
Ep híres játék
EP App
Egyszerű, gyors - Bankkártyás fizetés az otpportalok.hu oldalon
Gólyaváró
Adó-visszatérítés
Egyenleg- és számlaforgalom
Egyenleg

Kitölthető online belépési nyilatkozat

Partnereink aktuális ajánlatait, akcióit tekintheti meg!

Itt megtalálja szolgál- tatóink listáját és a kártyaelfogadó helyeket!

Munkatársaink várják az Ön hívását!

Aktuális nyomtatványa- inkat töltheti le!

Tudásbank
Postás Tagozat

A gyakran feltett kérdé- sekre válaszolunk!

Utolsó módosítás dátuma:
2018. szeptember 06.