Jó matraccal és egészségpénztárral a szebb napokért

Oldal nyomtatása
matrac

Az ősz beköszöntével egyre hosszabb éjszakák, egyre sötétebb reggelek köszöntenek ránk, ami kedvünket is mélabússá teszi. Úgy érezzük, visszahúz az ágy, nem aludtunk még eleget. Egy jó matrac viszont csodákra képes! Egyrészt jobb alvással ajándékoz meg bennünket, másrészt – a velünk játszó sötétség ellenére is – kellemes érzéssel tölti meg az ébredés perceit, ami ráadásul egész nap tovább kísér. Ébredjen jó matracon, azaz jól a szürke reggeleken is! Mutatunk is néhány remek fekvőalkalmatosságot, melyeket egészségpénztári számlájára is megvásárolhat

Óra csörög, szem kinyit, kint már sötétség, belül feszültség, belső hang megszólal: „Ne!”, nyújtózás, próbálkozás a felkeléssel és az ellazulással, de végül csak átfordulás, aztán szundi, hátha 5 perc múlva jobb lesz. De nem jobb. Az utolsóutáni percig halasztjuk a felkelés pillanatát, amikor már tényleg muszáj. Szeretne úgy ébredni, hogy nem fáradtnak érzi magát, hanem kipihentnek, energikusnak? És úgy, hogy teste nem sajgó, sokkal inkább könnyed? Netán úgy, hogy nem visszahúzza az ágy, hanem szinte kipattan belőle? Vagy úgy, hogy nem zsémbes, sokkal inkább jókedvű? Ez nem csak álom! Álmodjon és ébredjen minőségi matracon! Hogy korán kelhessen és „aranyat” is lelhessen, vásárolja matracát OTP Egészségpénztári számlájára, így visszaigényelheti az ár 20%-át!

Íme 3 közkedvelt matrac típus, melyek minőség és – egészségpénztári – elszámolhatóság szempontjából is jó választásnak ígérkeznek:

 

MEMÓRIAHABOS – tökéletesen alkalmazkodik a test körvonalához    

ZSÁKRUGÓS – a gerinc pontos alátámasztásáért    

HABRUGÓK ÉS ZSÁKRUGÓK KOMBINÁCIÓJA – keménysége személyes igények szerint állítható    

A „pont jó” matrac természetesen mindenkinek mást jelent, hiszen eltér testsúlyunk, magasságunk, alvási szokásunk, valaki izzadós, valaki nem, valaki a természetes anyagokat kedveli, míg másnak ez nem szempont, ezért a szakértők azt javasolják, hogy vásárlás előtt mindenképpen célszerű kipróbálni a különféle típusokat! Tanácsolják továbbá, hogy 5 évente érdemes beruházni új fekvőalkalmatosságra (8 óra alvással számolva 14.600 órát töltünk ugyanis alvással ennyi esztendő alatt).

Hogy melyek az elszámolható termékek? A pénztári számlára vásárolható matracok bővebb listája ide kattintva olvasható, emellett segítséget jelenthetnek a minősítő jelölések (ha a matrac neve mellett CE, GYEMSZI, OGYÉI, ORKI minősítő számot talál, megvásárolhatja pénztári számlájára). Az elszámolhatóságról minden esetben tájékozódjon a szaküzletben is!

Jó éjszakát, jó reggelt!

 
Vissza a pénztárválasztó oldalra
EP App
Egyszerű, gyors - Bankkártyás fizetés az otpportalok.hu oldalon
Gólyaváró
Adó-visszatérítés
Egyenleg- és számlaforgalom
Egyenleg

Kitölthető online belépési nyilatkozat

Partnereink aktuális ajánlatait, akcióit tekintheti meg!

Itt megtalálja szolgál- tatóink listáját és a kártyaelfogadó helyeket!

Munkatársaink várják az Ön hívását!

Aktuális nyomtatványa- inkat töltheti le!

Tudásbank
Postás Tagozat

A gyakran feltett kérdé- sekre válaszolunk!

Utolsó módosítás dátuma:
2018. szeptember 10.